Много професионално отношение, препоръчвам!
Ива 5
Много съм доволна от прегледа при д-р Илиева. Ведро приемане, обстоен преглед, подробно обяснение на състоянието на зъбите, експертна консултация, детайлно и прецизно почистване на зъбния камък.
Изключително прецизно почистване! Подробен и прецизен преглед.
Усмихнати, любезни, млади хора с високо ниво на компетентност. Повече от доволна съм от извършената процедура. Ще ги посетя отново в най-скоро време.
Anelia 5
Много съм впечатлена от зъболекарките, високо ниво на обслужването, внимание и компетентност. Препоръчвам!
Останах много доволна от обслужването при д-р Илиева и д-р Димитрова. Много са внимателни и любезни, а процедурата по почистване на зъбен камък беше безболезнена. Получих детайлна информация за зъбния си статус. Много благодаря! Ще ви посетя отново.
Много съм доволен. Препоръчвам ги на всички, внимателни и прецизни докторки.
Изключително внимателно и детайлно извършена процедура.
Изключително доволна съм от услугата.И двете стоматоложки са професионалисти с отлично държание към пациента и прецизна работа.Не усетих никаква болка за която бях подготвена.Внимателни и старателни. Благодаря ви ! Ще се върна пак при тях.Препоръчвам ги с две ръце !
Страхотно обслужване и прекрасни професионалисти!
Изключително внимателен екип. Бях за процедура почистване на зъбен камък и съм доволна от резултата. След процедурата си записах и час за следващо посещение. Препоръчвам!
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:00ч)