Луксозни бижута и аксесоари със Сваровски кристали

Онлайн магазин Crystal Mystique е собственост на фирма Криста Ел ЕООД - официален вносител и брандиран партньор на Swarovski® Elements, Austria. Бижутата и аксесоарите в този сайт са уникални със своята висококачествена изработка, авангарден дизайн и маркират най-новите тенденции в световната мода.

Криста Ел е ексклузивен представител за България и доверен партньор на няколко бижутерийни компании като Crystal Evolution, Flora Simoni, Crystela, Steel And Silver, Bioplast, ELL J®, Cristaluna и техните търговски марки, които използват в модните си колекции - изключителни
кристали от бранда Swarovski® Elements. Всички колекции се отличават с уникалност, прецизност, модерен дизайн и висококачествени материали за изработката им: Сребро (проба 925) с покритие от родий, Медицинска стомана (L 316), Титаний, Perspex (кристален акрил), екзотичното Палмово и Розово дърво - Палисандър, метали с родиево и златно покритие,
без съдържание на никел и Swarovski кристали, които са ръчно инкрустирани върху всеки модел с голяма фантазия, прецизност и внимание по специaлна технология. Всички бужута и аксесоари са тествани в лицензирана лаборатория и имат Евросертификат за безопасност.

Всички бижута и аксесоари имат гаранционен период 12 месеца и осигурена следгаранционна поддръжка.

Поради факта, че фирмата е и официален вносител на Swarovski® Elements Austria, вие можете да разчитате, че всички гаранционни и следгаранционни ремонти на вашите бижута ще бъдат извършени в срок до 48 часа с оригинални кристали Swarovski.

За периода от 2007 до момента, фирма Криста Ел успя да завоюва водещи позиции и спечели доверието на много клиенти на българския и източноевропейския пазар като утвърден доставчик и директен партньор на бранда Swarovski® Elements.

От 2010г Криста Ел е вече и генерален представител за цяла Европа, включително и Русия
на уникалната бразилска марка разработваща супер модерни колекции от бижута и аксесоари за коса by Flora ™. Те са дело на новаторския и творчески екип, воден от младата и талантлива дизайнерка от Рио Де Жанейро - Florance Simoni.

Фирмата разработва и свои собствени колекции под регистрирана през 2008г търговска марка от ELL J® , с която представя на пазара лимитирани серии бижута и аксесоари с кристали от
бранда Swarovski® Elements.

Бижута Crystal Mystique участва в Grabo.bg от 01 Април 2013

Прочети още
Други популярни оферти