Отношението на реглажаджията е под всякаква критика. Намръщен, сърдит тип. Изнудват те да минеш преди това през автомивката (5 лв. бързо изпръскване, иначе искат 8), за да не му "капело във врата" мръсотия като седи под колата. Питаш го нещо, гледа тъпо.
Доволна съм от обслужването и персонала, но адреса е грешен
Много съм доволен от Автоцентър Маргел, обслужването е на ниво работят бързо и качествено. Със сигурност ще използвам усугите им отново !
Доплащането за тежести на 4 гуми е в рамките на нормалното 7 лева и 50 стотинки (в моя случей)
Центърът е чудесен -многофункционален и нов! Извадих късмет и с обслужването и съм много благодарна, но посоченият адрес според мен е некоректен.
Peter 1
Много некадърни служители. Взеха ми 10 лв за тежести, нищо че ми взеха моите. Иначе тежестите навсякъде струват ст. Общо взето се опитват да избият промоционалната цена. Казаха ми една цена за изправяне после ми искаха друга. Накрая го направих на въпрос! Смешна история нищо не струват...
Работниците работиха отлично и бързо.работиха 3ма едновременно.тях бих оценил с 5.САЛОНЪТ:1.не се намира на посочения адрес,а зад ШЕЛ на Сливница,2. Четките им били "замръзнали" и не можах да получа автомивката си(което е абсурдно при валидност на ваучера до декември),3.свободни са,а казват че не са
Ivan 5
Отлично, момчето, което сменя гумите си свърши перфектно и бързо работата. Браво на вас. Супер оферта.
За съжаление не можахме да използваме офертата - адресът не е коректен и не намерихме автомивката. На Опълченска 53 НЯМА автомивка. Трябва да се напише по-точно и подробно, а не да се въртят хората, да питат и никой да не може да ги упъти.
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:00ч)