Това, че са в МОЛ е голям плюс. Самото измиване не беше по-различно от всяка автомивка. Нищо ВИП. Гумите на колата не бяха добре намазани или силиконът беше много лош, но това даде незавършен вид на колата...
Много съм доволна. Качествено и коректно обслужване, любезен персонал.
Изключително съм доволна. Професионалисти :) Направиха лукс удоволствието от шофирането и прекараното време в автомобила.
Доволен съм от почистването, но бих казал, че е стандартно, нищо специално/VIP.
Трудно давам 4 звезди, защото за половината пари от тази оферта получавам сходно качество на други автомивки.
Времетраене - отделете си поне един час.
Запазването на час беше лесно и без излишни формалности
Останах изключително доволен от услугата, колата ми свежна доста. Единственото нещо, което ме разочарова и за съжаление няма да ме върне като клиент е това, че след почистването от автомобила ми липсваше едно кабелче за зареждане на телефон. Да, на касата пишеше, че автомивката не носи отговорност з
Автомобилът беше прилично почистен. Подсушаването беше видимо прескочено на места. Обещаните в офертата ароматизиране и хартиена стелка липсваха.
Управителят твърдо е неподходящ за работа с клиенти.
Не бих повторил, дори с ваучер.
Детайлно измиване, любезен персонал!
Страхотно обслужване, силно препоръчвам!
Като цяло съм доволна от почистването, но можеше да изпрахосмучат е задната седалка на колата ми. Все пак е описано в офертата.
Почистването беше по-скоро стандартно, отколкото VIP, както бе посочено. Посрещащият клиентите служител беше много груб и припрян. Не бих препоръчала услугата.
За 3215 дни публикувахме 158572 оферти, които се разграбиха
6 999 619 пъти, спестявайки 142 714 91314 лв на 592 910 грабомани!