Атлетик Фитнес се представят така:
"Над 100 000 настоящи и бивши клиенти вие, нашите клиенти, ни правите това, което сме - една от водещите компании във фитнес индустрията в България. Вашата мотивация и удовлетвореност от тренировката е основният ни приоритет. Поради което работим "здраво", за да ви предоставяме услуги, които отговарят на нуждите и желанията ви във всеки един момент, позволявайки ви да тренирате неограничено - колкото, когато и каквото искате. Целта ни е да ви предлагаме разнообразни услуги и продукти, които да ви мотивират за постигането на вашите цели.

Иновативност
Нашата цел е да бъдем винаги първи при въвеждането на новости на пазара. Благодарение на дългогодишния ни опит сме натрупали достатъчно познание, за да можем да отговорим по адекватен начин на нуждите и желанията на нашите клиенти, както и на изискванията на непрестанно променящия се свят. Стремежът към прогресивно развитие чрез въвеждането на иновации е факторът, който ни е помогнал да се задържим през всичките тези години и да бъдем пример за останалите колеги в бранша. Също така, инвестирането в иновативни продукти ни позволява да оптимизираме разходите, следователно и цената на услугите, които предлагаме.

Поддръжка материална база
Тренировъчната база оказва директно влияние на изживяването ви от тренировката. Затова се стараем да поддържаме високо нивото на функциониране на съоръженията във фитнес клубовете ни. Част от тези мерки включват инвестиране в ново и модерно фитнес оборудване, както и редовно поддържане на текущото.

Над 100 души екип
Хората са ключовият ресурс, който ни помага да се развиваме и растем. В 11-те ни фитнес клуба работят над 100 човека от цяла България, за да превърнат тренирането в Атлетик едно уникално изживяване.

Фирмени договори
Грижите за здравето са инвeстиция в бъдещето!

Много компании избраха Атлетик Фитнес за партньор в здравните грижи за екипа си. Те разбраха, че ако служителите им се занимават редовно с фитнес и спорт, те не само намаляват отсъствията по болест, но и се представят по-добре и постигат повече за компанията.

Водещите компании обръщат сериозно внимание на здравето и работоспособността на екипа. Все повече фирми предлагат на служителите си възможността да поддържат отлична форма. Това е интелигентният начин да се помогне на хората да се чувстват по-добре и да намалят риска от травми получени при претоварване."

Атлетик Фитнес участва в Grabo.bg от 28 Октомври 2019

Прочети още
Най-нови оферти от Атлетик Фитнес:
Групова тренировка и ползване на фитнес и сауна или седмична карта с неограничен брой посещения на фитнес и сауна
Групова тренировка и ползване на фитнес и сауна или седмична карта с неограничен брой посещения на фитнес и сауна
Топ цена: 8лв ·Грабнати ваучери24 · Грабомани закупили офертата21 · Преглеждания на офертата2485
Дата на стартиране на офертата20.10.2020г · Офертата се е промотирала 31 дни31 · Средна оценка за офертата от 1 ревю.
5.0
Групова тренировка и ползване на фитнес и сауна или седмична карта с неограничен брой посещения на фитнес и сауна
Групова тренировка и ползване на фитнес и сауна или седмична карта с неограничен брой посещения на фитнес и сауна
Топ цена: 8лв ·Грабнати ваучери2 · Грабомани закупили офертата2 · Преглеждания на офертата512
Дата на стартиране на офертата16.10.2020г · Офертата се е промотирала 1 ден1 · Средна оценка за офертата от 1 ревю.
5.0
-67% Седмична карта с неограничен брой посещения на фитнес
Седмична карта с неограничен брой посещения на фитнес
Цена: 9.90лв
30лв
·Грабнати ваучери19 · Грабомани закупили офертата15 · Преглеждания на офертата1174
Дата на стартиране на офертата01.07.2020г · Офертата се е промотирала 20 дни20 · Средна оценка за офертата от общо 3 ревюта.
5.0
Виж всички оферти
Отзиви от клиенти:
Малко е подвеждаща офертата, защото фитнес салоните на веригата в Пловдив нямат сауни. Иначе е добра възможност и обслужването е добро.
До сега не бях ползвал услугите на Атлетик. Останах много доволен от ваучера. Тренирах цяла седмица без проблем с неограничен достъп.
готини и приветливи, супер място за ползотворни тренировки
Отлично обслужване.Препоръчвам.
Други популярни оферти
Фолклорна школа Огин -57%
Цена:
1490лв
35лв стойност
57% отстъпка
8 посещения на народни танци за начинаещи
Фолклорна школа Огин·гр. Бургас
69:32:31 1 грабнат