Отзиви от клиенти за Национална верига Ardes.bg:
Всички оферти
Доволен съм. Работят бързо и коректно.
Petar 5
Оставих лаптопа за диагностика, защото не искаше да се пусне. Сервизът отстраниха успешно проблема, и съм доволен от тяхната коректност. За по-малко от 24 часа се свързаха с мен, за да ми съобщят, че са готови. Препоръчвам ако някой друг има нужда от профилактика или диагностика на компютър/лаптоп
Изключително много съм доволен от услугата, стана бързо и качествено.
Много съм доволна от обслужването.Персоналът беше много любезен.
Роза Стоянова
Не бих използвала отново техните услуги. Компютъра ми в момента е в пълна нефункционалност. Не знам какви диагностики на операционната система са правили, но да ми отнеме цял дена да си върна настройките, да преинсталирам програми и да изтрият всичко от втория десктоп, това е безобразие.
Много лошо отношение, занесох здрав компютър, върнаха ми го повреден.
Rossi 5
Доволна съм, много бързо и старателно извършиха услугата в офиса в кв. Гео Милев.
не съм доволна,така и не разбрах какво е било направено,вируса в компютъра си остана.изобщо не си направиха труда да ми обяснят какъв е бил проблемът,какво са направили ит.н.
компютъра просто престоя в сервиза близо 2-3 седмици.ще търся друг сервиз.
Добро обслужване и сравнително в срок. Услугата се предоставя вероятно от партньор или подизпълнител на Ardes, което не е проблем за качеството на обслужването, но е малко объркващо първоначално за клиента. Като изключим това, без забележки.
Препоръчвам услугите им,страхотно обслужване:)
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)