Офроуд приключения с АТВ под наем за начинаещи и напреднали! Бясна скорост, вятър в лицето и адреналин в кръвта = незабравимо офроуд приключение с АТВ! Отдай се на екстремните преживявания, свежия въздух и красивите гледки. При нас безопасността е на първо място!

Какви АТВ-та ще караме? АТВ под наем - от 125cc до 650cc, сред които са Can-am Outlander 500cc и 650cc. Изброените модели АТВ са изключително удобни за офроуд приключения, лесни за управление и маневри. Имаме АТВ-та за всеки вкус и ниво на подготовка - 125-250 кубика за начинаещи, 500-650 кубика за напредналите.

Какво влиза в офроуд екипировката? Каска, очила, боне, протектори за тяло и ръце. Облекло - дрехи, които ще изцапате със сигурност и резервни дрехи.

Включено е екипировка, ATV, гориво. Не е включен транспорт и видеозаснемане.

Шофьорска книжка не е нужна. АТВ-тата са с автоматични скорости, едно- и двуместни. Използването на каска и цялата екипировка е задължително. Стриктно спазвайте указанията на инструкторите. Всички разходки с АТВ се провеждат по светло.

Моля, уведомете екипа на АТВ Пловдив "Xtreme road", ако отговаряте на следните описания:
• Бременна сте;
• Имате високо или ниско кръвно налягане;
• Сърдечни заболявания;
• Епилепсия, особено PSE;
• Диабет;
• Счупени или пукнати кости/изкълчвания;
• Чувствителна кожа;
• Неврологични заболявания;
• Астма;
• Протези;
• Паника/пристъпи на тревожност;
• Мускулни травми;
• Козметични имплантанти;
• Други физически увреждания.

Ентусиасти под 15 години и 40кг се нуждаят от придружител. Ако имате остеопороза, сколиоза или скорошно мозъчно сътресение ще се наложи да си изкарате удостоверение от лекуващия лекар, което да доказва, че карането на АТВ е безопасно за вашето състояние. Ако сте бременна или имате фоточувствителна епилепсия (PSE) за съжаление не можем да ви позволим да участвате.

Какво е АТВ?
All Terrain Vehicle, или също Quad Bike - високопроходимо транспортно средство на 4 колела, с гуми с ниско налягане. Оператора седи на седалка, подобна на мотоциклетна и управлява АТВ-то с помощта на кормилото. За разлика от мотоциклета, допълнителните две колела дават стабилност, особено на ниски скорости. С автоматични скорости, АТВ-то е много лесно за каране.

Носете свободни дрехи, които не се притеснявате да изцапате. Носете втори комплект дрехи. Носете затворени обувки. Екипировката, която предлагаме е каска, ръкавици, очила, маска, боне и защитни дрехи.

Не е необходимо да притежавате шофьорска книжка. Минималната възраст, за да карате, е 15 години и 5 години, за да се возите. Можем да предложим различни опции, включително многодневни турове, тийм билдинги и т.н. При лошо време ще бъде преценено, дали е възможно, или не да се проведе приключението, като ще бъдете уведомени максимално рано за това.

Най- подходящите месеци за каране са от Април до Ноември, но всеки сезон носи своя чар и е приятно през цялата година. Опит не ви е нужен. Нашите АТВ-та се управляват изключително лесно и ще се научите да карате за няколко минути.

АТВ Пловдив Xtreme Road участва в Grabo.bg от 17 Септември 2021

Прочети още
Най-нови оферти от АТВ Пловдив Xtreme Road:
Екстремна разходка с АТВ за начинаещи - по живописно трасе в Родопите
Екстремна разходка с АТВ за начинаещи - по живописно трасе в Родопите
Топ цена: 69лв ·Грабнати ваучери16 · Грабомани закупили офертата10 · Преглеждания на офертата1123
Дата на стартиране на офертата20.04.2023г · Офертата се е промотирала 111 дни111 · Средна оценка за офертата от 1 ревю.
5.0
Екстремна разходка с АТВ за начинаещи - по живописно трасе в Родопите
Екстремна разходка с АТВ за начинаещи - по живописно трасе в Родопите
Топ цена: 69лв ·Грабнати ваучери78 · Грабомани закупили офертата60 · Преглеждания на офертата2125
Дата на стартиране на офертата04.10.2022г · Офертата се е промотирала 198 дни198 · Средна оценка за офертата от общо 10 ревюта.
4.7
Екстремна разходка с АТВ за начинаещи - по живописно трасе в Родопите
Екстремна разходка с АТВ за начинаещи - по живописно трасе в Родопите
Топ цена: 69лв ·Грабнати ваучери37 · Грабомани закупили офертата29 · Преглеждания на офертата1313
Дата на стартиране на офертата29.06.2022г · Офертата се е промотирала 92 дни92 · Средна оценка за офертата от общо 9 ревюта.
5.0
Виж всички оферти
Отзиви от клиенти:
Страхотно преживяване. Трасето е изключително разнообразно и интересно. Висико професионално отношение и обслужване. Определено ще повторим!
Беше много приятно изживяване. Услугата беше на ниво - инструктаж, обезопасително облекло, каски. Направиха ни и хубави снимкки.
Невероятно преживяване! Момчетата са много любезни и добре подготвени. Определено ще повторим!
Simona 5
Много ни хареса разходката с АТВ. Инструкторът беше много отговорен и добър професионалист.
Всички оценки (33)
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)