Делина

от София  
5
Делина написа ревю за Emergency Escape
Страхотно преживяване! Играта и загатките бяха много интересни, а персоналът - супер отзивчив. Определено я препоръчвам на любителите на ескейп стаи.
4
Делина написа ревю за ПК Ажур Пико
Много разтоварваща постановка. Посмяхме се от сърце. Не сме имало проблеми с театъра. Препоръчвам.
 
Делина получава значка Светкавица, защото изпревари всички и грабна първия ваучер за Руслан Мъйнов и Анелия Луцинова в комедията "Стая 1313" - на 11 Октомври!
 
Делина получава значка Светкавица, защото изпревари всички и грабна първия ваучер за Гледайте комедията "Направо от асансьора" на 19 Юни!
 
Делина получава значка Светкавица, защото изпревари всички и грабна първия ваучер за Комедията "Името" с награда Икар с Михаил Билалов и Николай Урумов - на 22 Май!
 
Делина получава значка Светкавица, защото изпревари всички и грабна първия ваучер за Вход за двама за постановката "Секси пране" на 27 Март!
 
Делина получава значка Светкавица, защото изпревари всички и грабна първия ваучер за Тончо Токмакчиев и Албена Колева в комедията "Женитба по обяви" на 15 Декември!
 
Делина получава значка Светкавица, защото изпревари всички и грабна първия ваучер за Асен Блатечки и Мария Сапунджиева в комедията "Вечеря с приятели" - на 25 Ноември!
 
Делина получава значка Светкавица, защото изпревари всички и грабна първия ваучер за Посмейте се с "Михал Мишкоед (Зех тъ, Радке, зех тъ)" на 1 Юни!
 
Делина получава значка Светкавица, защото изпревари всички и грабна първия ваучер за Орлин Горанов и Мариан Бачев в комедията "Операцията" на 20 Май!
 
Делина получава значка Светкавица, защото изпревари всички и грабна първия ваучер за Посмейте се с "Михал Мишкоед (Зех тъ, Радке, зех тъ)" на 18 Април!
1
Делина написа ревю за ДКТ Иван Димов
Останах силно разочарована от "Смях в залата". Много далеч от оригинала "Още веднъж отзад". Бях на косъм да си тръгна по средата.
Не бях доволна и от Театро. Взехме билети на първи ред на балкона и когато отидохме, се оказа, че са наредили столове за нулев ред, който е на същото ниво.
 
Делина получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Комплекс Романтика**, защото е лоялен клиент.
5
Делина написа ревю за Комплекс Романтика
Страхотно място. Комплексът е уютен, персоналът - изключително любезен, а гледката - зашеметяваща. Горещо препоръчвам. Бих се възползвала отново.
5
Делина написа ревю за Body health center
Масажистът беше много любезен и внимателен, а мястото - чисто и приятно. Доволна съм от масажа и определено бих се възползвала отново.
 
Делина получава значка Светкавица, защото изпревари всички и грабна първия ваучер за Романтика в Сърница - на брега на язовир Доспат! Нощувка със закуска за двама!
 
Делина получава значка Светкавица, защото изпревари всички и грабна първия ваучер за "Жената е странно животно" - моноспектакъл на Яна Огнянова на 13 Февруари!
 
Делина получава значка Светкавица, защото изпревари всички и грабна първия ваучер за Постановката "Криворазбраната цивилизация" на 8 Февруари!
 
Делина получава значка Светкавица, защото изпревари всички и грабна първия ваучер за Христо Гърбов, Евгени Будинов и Албена Михова в "Изневери в повече" - на 19.06!
Покажи още...