Боряна

 
5
Боряна написа ревю за Драматичен театър "Сава Огнянов"
Запленяваща постановка. Останах заинтригувана до самия край. Чудесна актьорска игра, декор и музика.
5
Боряна написа ревю за Театър “Българска армия”
УНИКАЛНО ПРЕДСТАВЛЕНИЕ!!! ВЕЛИКО!!! Направено е като хората! Един от малкото спектакли, който НАИСТИНА ми задържа вниманието от началото до края.
5
Боряна написа ревю за Театър БОНИНИ
Супер представление! Засяга както комедийни, така и сериозни теми и най-важното отговарят на истината. А актрисите се представиха чудесно.
5
Боряна написа ревю за Artvent
Спектакълът е изключително смислен! ???? Заслужава си!
5
Страхотно представление! Сюжетът не е захаросан, а е истински, заинтригуващ. Съчувствах на главната героиня през цялото време. Заслужава си да се преживеят емоциите в спектакъла. ????
2
Боряна написа ревю за Ажур Пико
Хуморът дойде повече от Сашо Кадиев. Останалите актьори не успяха да създадат необходимата атмосфера. Аня Пенчева пък въобще не може да играе.
5
Боряна написа ревю за Театър Мелпомена
Страхотна постановка! Забавна, заинтригуваща, интересна! Актьорите са много добре подбрани, а Румен Угрински е направо трепач. Препоръчвам.
 
Боряна получава значка Спестих над 500лв, защото докато си грабеше оферти успя да спести над 500лв от всичките свои покупки в Grabo.bg!
5
Спираща дъха постановка. Актрисите така представяха случващото се сякаш те са били там и самите те са преживели събитията. Няма думи, с които може да се опише преживяването. Благодаря за този предколеден подарък. ?
3
Боряна написа ревю за Artvent
Очаквах повече ?‍??
4
Боряна написа ревю за Ажур Пико
Добро представление.
5
Боряна написа ревю за Artvent
Изключително добро, стойностно, комедийно-драматично представление. Хуморът е качествен, така че да се засмееш, а не да те кара да eyeroll-ваш. Драматичните моменти също са изключително качествени и те карат да гледаш с интерес и удивление. Браво ????????
5
Боряна написа ревю за Драматичен театър "Сава Огнянов"
Изключително забавно, сюжетът е разчупен, интересен. Много по-добро от половината пиеси, поставяни у нас. Наистина се забавлявах!
4
Боряна написа ревю за Българан - 20 години Арена на смеха
Представлението беше много хубаво, разчупено, имаше комедия, драма, трилър. Само ако може да сложат микрофони на актьорите, някои реплики ми се губеха. Иначе всичко останало е чудесно.
5
Боряна написа ревю за Artvent
Постановката беше единствена по рода си!!! Изключително стойностно представление. Едно от малкото, в които качествен актьор, качествен сценарий и качествен режисьор се припокриват. ?????
3
Боряна написа ревю за ДКТ "Константин Величков"
Представлението имаше своите моменти, но не беше кой знае колко забавно. Актьорите нямаха микрофони и трябваше да си изключително съсредоточен, за да ги чуеш. Когато обикаляха по сцената и бяха с гръб към 8 ред говорът тотално го няма. Сюжетът беше посредствен.
5
Представлението е изключително! Губи този, който не е присъствал.????
1
Боряна написа ревю за Българан - 20 години Арена на смеха
Беше изключително отегчително. Прекалена футболна терминология, а прекалено малко пояснения за самите герои.
5
Боряна написа ревю за Студио Мила
Масажистката наистина си разбира от работата. Останах много доволна. ????
5
Супер представление! Заслужава си да се види! Декор, музика, костюми, актьорска игра всичко беше много добре изпипано. Спектакълът представя реалните проблеми на жените пречупени през комедийна гледна точка и е направено с вкус.????????
Покажи още...
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)