Екскурзия до Будапеща, Прага и Виена: 4 нощувки със закуски, плюс транспорт и възможност за Дрезден, от Away

Потопете се в приказната и богата на история, култура и легенди Будапеща, в готическата грация на Прага и в необикновената и дворцова атмосфера на Виена - с предложението на Away!

Екскурзия до Будапеща, Прага и Виена с 4 нощувки със закуски, плюс транспорт:

Варианти на офертата:
На 29 Април - 4 Май 499 лв на човек плати сега 149 лв Неактивно
На 6 - 11 Май 489 лв на човек плати сега 146.01 лв Неактивно
На 20 - 25 Май 489 лв на човек плати сега 146.01 лв Неактивно
На 23 - 28 Май 499 лв на човек плати сега 149 лв Неактивно
На 24 - 29 Май 489 лв на човек плати сега 146.01 лв Неактивно
На 17 - 22 Юни 489 лв на човек плати сега 146.01 лв Неактивно
На 1 - 6 Юли 489 лв на човек плати сега 146.01 лв Грабни
На 15 - 20 Юли 499 лв на човек плати сега 149 лв Грабни
На 16 - 21 Юли 489 лв на човек плати сега 146.01 лв Грабни
На 22 - 27 Юли 489 лв на човек плати сега 146.01 лв Грабни
На 2 - 7 Септември 499 лв на човек плати сега 149 лв Грабни
На 5 - 10 Септември 499 лв на човек плати сега 149 лв Грабни
На 6 - 11 Септември 499 лв на човек плати сега 149 лв Грабни
На 19 - 24 Септември 489 лв на човек плати сега 146.01 лв Грабни
На 22 - 27 Септември 499 лв на човек плати сега 149 лв Грабни
На 7 - 12 Октомври 459 лв на човек плати сега 137.06 лв Грабни
На 14 - 19 Октомври 459 лв на човек плати сега 137.06 лв Грабни
На 28 Октомври - 2 Ноември 459 лв на човек плати сега 137.06 лв Грабни
На 1 - 6 Ноември 459 лв на човек плати сега 137.06 лв Грабни
Офертата включва
• Транспорт от Варна, Бургас, Сливен, Ямбол, Стара Загора, Пловдив, Пазарджик и София с комфортен туристически автобус (климатик, минибар, кафе машина, видео система), с включени гранични, пътни и магистрални такси;
• 1 нощувка със закуска в Будапеща;
• 2 нощувки със закуски в хотел 3* Прага;
• 1 нощувка със закуска в района на Виена;
• Посещение на най-стария увеселителен парк в Европа - "Пратер";
• Водач представител на фирмата туроператора по време на целия маршрут.
Офертата не включва
• Градски такси - 3-4 евро на ден (задължително доплащане на рецепцията на хотелите).
Допълнителни услуги
Може да доплатите към туроператора за:
• Трансфер Добрич - Бургас - Добрич - 30лв на човек;
• Настаняване в единична стая - със запитване;
• Избор на места или предни седалки - 30лв на човек;
• Панорамен обзорен тур на Будапеща с екскурзовод, включващ и пешеходна обиколка на града с професионален местен екскурзовод на български език - 25 евро на човек;
• Круиз по р. Дунав с включени парче торта и чаша шампанско (при минимум 22 човека) - 24 евро на човек;
• Екскурзоводска програма в Прага, включваща пешеходен тур на града с местен екскурзовод на български език - 20 евро;
• Разходка с корабче по р. Вълтава (около 1 час, с включена екскурзоводска беседа на български език) - 18 евро;
• Вечеря в традиционна Пражка пивоварна, произвеждаща собствена бира - 22 евро на човек;
• Екскурзоводска програма във Виена, включваща панорамна и пешеходна обиколка на града с професионален местен екскурзовод на български език - 28 евро на човек;
• Посещение на двореца "Шьонбрун" с екскурзовод на български език, входна такса и беседа - 32 евро;
• Целодневна екскурзия до град Дрезден с професионален екскурзовод на български език - 40 евро на човек;
• Застраховка "Помощ при пътуване в чужбина".
Програма
1 ден
Отпътуване от Добрич, Варна, Бургас, Сливен, Ямбол, Стара Загора, Пловдив, Пазарджик (АМ Тракия) - София по маршрут Белград. Панорамно преминаване през столицата на Сърбия; Авалската телевизионна кула.

Пристигане в Будапеща. Будапеща напълно заслужава прозвището си "Париж на Източна Европа", съчетавайки западното великолепие с вечните унгарски традиции. Нощен круиз по Дунав с виенски валс, чаша шампанско и спиращи дъха гледки на борда на кораб Фортуна или Секундус. Круизът е с продължителност 1 час, с екскурозоводска беседа на български език. Прекрасна възможност да се насладите на завладяващите гледки от двете страни на Дунава с чаша с шампанско или безалкохолна напитка и торта.

Настаняване в хотела. Нощувка.

2 ден
Будапеща - известна още като Перлата на Дунава.

Закуска в ресторанта на хотела.

Панорамен обзорен тур на Будапеща с екскурзовод, включващ и пешеходна обиколка: първа част Пеща, втора част Буда. В унарската столица има толкова много места, които заслужават да бъдат посетени! Ще ви запознаем с 15 от тях, които са топ забележителности в Будапеща - Парламентът; Рибарският Бастион; Църквата Матиаш; Верижният мост, Замъкът Буда и Кралският дворец; Разходка край Дунава (обувките); Площадът на Героите; Градският парк, Хълмът Гелерт и Цитаделата; Баните Гелерт; Баните Сечени Професионален екскурзовод ще ви разкаже любопитни факти и легенди, история. Ще имате възможността за уникални снимки от Будапеща. Нека започваме! Следва кратка почивка - свободно време по улица"Ваци", една от най-известните търговски улици, където в продължение на няколкoстотин метра ще се насладите на многобройните ресторанти.

Отпътуване за Прага. Пристигане в Прага. Настаняване в хотел 3*. Нощувка.

3 ден
Прага е едно от онези места, които те карат да се чувстваш сякаш си попаднал в приказка. Прага изумява с готическата си грация и ренесансова архитектура, многото си музеи от световна класа, църкви и мостове в бароков стил.

Закуска в ресторанта на хотела.

Пешеходна обиколка на Прага с местен екскурзовод на български език (продължителност 4 часа) - обиколката започва от Пражки Храд. Книгата на рекордите на Гинес определя Пражкия замък като най-големият древен замък в света. Ще минем парадно през първи, втори и трети двор на замъка. Храдчадске намести (площад) с Архиепископския дворец, Шварценбергския дворец и невероятен изглед над Прага, катедралата "Св. Вит" с разглеждане на интериора, базиликата "Св. Иржи", Стария кралски дворец, Златната уличка, Кулата Далиборка; продължава по пътя на кралете през Мала Страна и емблематичния Карлов мост до Старе Место (Стария град) и Стария градски площад с Тинския храм, църквата "Свети Микулаш" и паметника на Ян Хус в центъра на площада, Кметството и един от символите на Прага - световноизвестния Астрономически часовник от 15в; Унгелт - най старата митница на града, Прашна брана (Барутната кула), великолепния Пражки общински дом, Карловия Университет, най-стария в Централна Европа и театърът посрещал самия Моцарт са сред забележителностите на път за Вацлавске намести и Националния музей. Разходка по Вацлавския площад - център на търговския, обществен и културен живот на Прага. Време е зааа бира. Свободно време в центъра на Прага иии отново бира. По желание и предварителна заявка за вечеря в традиционна пражка пивоварна, произвеждаща собствена бира.

Нощувка.

4 ден
Да се събудиш в Прага, да се разходиш в Дрезден и да нощуваш във Виена - вълшебно нали… Пожелаваме го на всички Дрезден - бира и барок!

Закуска. Туристическа програма по желание: свободно време в Прага или целодневна екскурзия до Дрезден - главен град на свободната немска държава Саксония, намиращ се в долината на река Елба. Дрезден, един от най-големите барокови градове в Европа, на около 30 километра северно от границата с Чешката република, стои величествено над река Елба. Това е седалището на саксонските владетели, които привличаха вниманието си върху двореца си край реките и извисяващите се църкви. Град с две лица: от едната страна на река Елба е старият град, с всичко, което е оцеляло или е възстановено след Втората световна война. А на отсрещния бряг е новата, която не е толкова нова, колкото звучи, защото получава името си след опустошителния пожар през 1685г Туристическа програма в града: Цвингера, Земперопер, Катедралата, Фрауенкирхе. Само като се разходите по калдъръмените улички на Стария град, можете да изпитате духа на Дрезден. По време на нашето пътуване ще разберете какво се крие зад величествените фасади на комплекса Цвингер, църквата Frauenkirche и операта Semperoper, "прочетете" историята на династията Wettin на стар порцеланов панел и се разходите по Елба покрай Брюл тераса. И виейки се по алеите на Алщат, ще откриете "руска следа" в историята на Дрезден и ще бъдете пропита с магическата си атмосфера.

Следобяд отпътуване за Виена.

Нощувка.

5 ден
Виена е необикновена! Дворци, палати, виенски валс.

Закуска в ресторанта на хотела.

Панорамна обиколка на Виена с професионален лицензиран екскурзовод на български език - представителният булевард "Рингщрасе" със своите 320 ренесансови палати, обграден от правителствени сгради, паркове и паметници; официалната резиденция на Хабсбургите - Дворецът "Хофбург"; Парламентът с фонтана на Атина Палада; Кметството в неоготически стил; градския парк и виенския салон, Къщата на Хундертвасер с необичайните си апартаменти, следващи единствено природните форми; площад Шварценберг; Дворецът "Белведере" - образец на бароковата архитектура от 18 в., лятната императорска резиденция - Дворецът "Шонбрун". По желание - посещение на двореца с екскурзовод. Обиколката продължава - сградата на сецесиона, традиционния виенски пазар нашмаркт, Виенската опера - един от най-известните и посещавани оперни театри в света. Следва пешеходна обиколка на Виена с екскурзовод на български - пешеходната раходка започва от пл. "Мария Терезия", двореца Хофбург и неговите дворове, Площада на Героите, ул. "Грабен", Колоната на чумата, катедралата "Св. Стефан". Свободно време в центъра на Виена и по търговската улица "Марияхилферщрасе". Време е за виенско кафе и сахер торта или световно известния виенски шницел или просто виенски наденички... оценена като най-вкусната екскурзия.

Посещение на най-стария увеселителен парк в Европа "Пратер" със символа на Виена - Виенското колело, разположен по крайбрежието на р. Дунав.

Отпътуване за България.

6 ден
Пристигане в България.

Условия на офертата:

 • Валидност на ваучера: от 28 Март до 17 Октомври 2023г.
 • С предварително записване на: 087 66* **** (покажи), 088 43* **** (покажи), подписване на договор и доплащане на остатъка от сумата към туроператора най-късно до 3 дни след издаване на ваучер (и не по-късно от 20 дни преди датата на отпътуване). При просрочване на този период, от страна на клиента се дължи неустойка към туроператора в размер на 20лв на човек.
 • За подписване на договора е необходимо:
  Вариант 1: Да попълните Формата за договор в сайта на фирмата;
  Вариант 2: Да изпратите на sales@away.bg следната информация:
  - Три имена на латиница по лична карта и ЕГН на пътуващите лица;
  - Номер на ЛК/Паспорт, дата на издаване и валидност;
  - Номера и секретни кодове на ваучерите;
  - Град на отпътуване;
  - Актуален телефон за връзка.
  И в двата случая ще ви бъде изпратен договор за туристическо пътуване за подпис и последващо доплащане към туроператора.
 • Един ваучер е за един човек, настанен в двойна или тройна стая, при настанени съответно двама или трима.
 • Медицинската застраховка при пътуване в чужбина е задължителна, като в рамките на офертата не се предвижда такава и може да я сключите към избран от Вас застраховател. Може да доплатите към туроператора за медицинска застраховка - 2 евро на ден.
 • В случай че пътуването не може да бъде осъществено поради рестрикции, свързани с COVID-19, клиентът има възможност да ползва бъдещ пакет при същия туроператор (по избор - за нова дата на същото пътуване или за друга екскурзия, според възможностите на туроператора).
 • Всички други глобални условия на Grabo.bg
Въпроси и отговори: 2

Осигурено от Away

Away е портал No1 за изгодни туристически услуги и оферти. Чрез нас достигате до най-изгодните оферти за пътуване навсякъде в България и чужбина! Резервирате online самолетни билети от всички авиокомпании по целия свят. Наемете кола директно от сайта ни, получавате безплатна доставка на автомобила когато и където Ви е удобно.

Екипът на Away е млад и амбициозен. Имаме богат опит в международните отношения, организацията на пътувания и екскурзии. Стараем се да бъдем гъвкави в обслужването. За нас са важни както големите изисквания, така и малките детайли. Професионалното изпълнение на нашите задачи е важна част от ежедневието ни. Клиентите ни могат да разчитат на висококвалифицирани експерти. Отпуснете се и се наслаждавайте на живота!

Офертата е осигурена от МАДЖИКО ВИАДЖО ООД, ЕИК: BG203808619 (Away).
"Грабо Медия" АД е лицензиран туроператор и туристически агент, с удостоверение за регистрация за туристическа дейност № РК-01-6924.
Екскурзия до Будапеща, Прага и Виена: 4 нощувки със закуски, плюс транспорт и възможност за Дрезден
Топ цена: 459лв Плати сега: 13706лв
Цена:
459ЛВ
Плащаш сега:
137.06ЛВ
Доплащаш на място:
321.94ЛВ
Какво е това?
24грабнати ваучера

Още за разграбване:

Виж всички оферти

Последвай Grabo.bg:

Facebook Instagram
Адрес и контакти
Бургас, ул. Княз Борис I 28 087 66* **** (покажи), 088 43* **** (покажи) away.bg Понеделник - Петък: 09:00 - 16:00ч
Отзиви от клиенти (155)
Много доволни всичко беше отлично.
Страхотни екскурзоводи с даване на много историческа информация.Благорим за емоциите.
Благодариме от сърце за страхотната екскурзия. Благодарение на добрата програма и организацията на нашият екскурзовод Димитър и професионализма на нашите шофьори - имахме една прекрасна екскурзия.
8 нощувки до Париж - Тръгнахме малко скептични, но екскурзията надмина и най-смелите ни очаквания. Хотелите бяха добри, над маршрута е мислено много за да се получат най-точни впечатления от посетените страни. Никога не се оряза нещо от програмата, въпреки, че понякога беше за сметка на съня и храната.Нищо от това обаче нямаше да бъде възможно без екскурзовода Пролет, усмихната, страхотен професионалист, не се измори да ни помага с всякаква информация и направи възможна тази не лесна програма
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)