Новини 0
4963
Kapana Fest ще събуди лятото в творческото сърце на Пловдив Публикувано на 26 Май 2016 от Десислава ·
В началото на юни месец в Пловдив предстои да се случи едно наистина шарено и вълнуващо събитие - третото издание на любимия ни Kapana Fest. Пълното с цветове, усмивки и много музика преживяване, привлича не само пловдивчани, но и много гости на града от близки и далечни кътчета. Тази година фестивалът ще се случва от 1 до 5 юни, а ако веднъж попаднете в този Капан от свежо настроение няма да ви се иска да излезете от него.



Основната програмата ще се състои на 3, 4 и 5 юни с две сцени - Ядрото и Рок сцена, на които ще се качат изпълнители като реге звездата Zafayah, македонската банда Foltin и родните любимци Tumbaito, Nameless Day Ritual, Kottarashky, Bulgara, Living Space, Smallman, Gabana и още. Специален гост на фестивала ще бъде и Мартин Ангелов, създател на най-успешният български проект в Кикстартър - Half Bike. Посетителите ще могат да направят и едно кръгче с революционния му продукт.

Част от Kapana Fest е и хендмейд базара. Ще можете да пообиколите, да разгледате и да понапазарувате всякакви ръчно направени чудесии.

Началото на феста ще бъде поставено още на 1 юни, когато съвсем тематично ще настане "Детско царство в Капана" с много атракциони, кино прожекции, театрални представления и активности за малките жители и гости на града.

На 2 юни Капанът ще събира сили за уикендa със специалния "Айляк ден в Капана". Той ще очаква всички гости с 4 големи филмови екрана, няколко прожекции и разнообразни активности и игри.

Повече за Kapana Fest можете да научите от fb страницата на събитието.