Офертата, която разглеждате, е изтекла! Вижте други оферти:
Постановката "Черна комедия" на 12 Юни, във ФКЦ - Варна
Топ цена: 15лв
Театър "Българска армия"
За малко изпусна тази оферта! Абонирай се по e-mail, за да не пропускаш новите оферти!

Всичко за теб и твоето тяло на едно място! 2 посещения по избор от 20 различни групови спортни и танцови занимания, от Огледало

Подари си емоция, много движение и забавление - с ваучер за Клуб Огледало! Имаш цял списък от занимания, от които да избереш!

2 посещения по избор от 20 различни групови спортни и танцови занимания 9.99 лв вместо 20 лв Разграбено
Може да избирате от
Спортни занимания
• Йога за начинаещи/напреднали;
• Пилатес за начинаещи/напреднали;
• Zumba;
• Dancelo Kids - денс фитнес клас за деца;
• Burn Fitness - уникален 30-минутен клас за цялото тяло;
• Steel Combat - високо енергична тренировка, вдъхновена от бойните изкуства;
• Steel Tonic - групов високо интензивен клас за цялото тяло, работещ със степ и гирички;
• Steel Training - групов фитнес клас с тежести, работещ върху всички основни мускулни групи - един от най-бързите начини да влезем във форма;
• Гимнастика за деца.

Танцови занимания
• Народни танци - за деца и възрастни;
• Салса;
• Бачата;
• Хип-хоп - за деца и възрастни;
• K-pop;
• Балет за деца и възрастни;
• Модерни танци за деца;
• Спортни танци за деца;
• Латиноамерикански танци;
За заниманията
Йога
Часовете за начинаещи в Огледало са чудесно начало за тези от вас, които ще направят първи стъпки в йога, независимо от възраст и физическо състояние. Балансът в нас между дух и тяло, към който се стремим, се изгражда чрез асана (задържане в определена поза), прана яма (дишане с активни енергийни заключалки - банди) и дрищи (фокусна точка, към която е насочен погледът ни).

Ако вече сте направили първите си стъпки в Йога или просто се чувствате в добра физическа форма, препоръчваме Ви да посетите часовете за средно напреднали. В тях ще обогатим знанията Ви за фундаменталните "асани", ще вникнем в тънкостите на изпълнението им. Ще надграждаме практиката си с нови "асани", както и техники за релаксация.

Пилатес - класически, на постелка
Методът пилатес за трениране на тялото е уникална система от упражнения за разтягане и за сила, разработена преди около век от Джоузеф Х. Пилатес. Тя укрепва и тонизира мускулите, подобрява стойката, дава гъвкавост и равновесие, слива в едно ума и тялото и прави фигурата по-стройна.

До голяма степен, ако не и изцяло, стресът и умората се дължат на лоша стойка, нарушено равновесие в тялото и неправилно дишане. Джоузеф Пилатес казва - "Добрата физическа форма е първата предпоставка за щастието". Нашата цел в спортуването е да постигнем здраво тяло, здрав дух и здрав живот. Методът Пилатес вече повече от столетие доказва, че постига всичко това без болка и изтощителни тренировки. Чрез него внасяме равновесие в тялото си, подобряваме кръвообращението, облекчаваме стреса, повишаваме издръжливостта, изглеждаме по-добре и се чувстваме страхотно!

Power Pilates - клас за оформяне и стягане на тялото и разбира се изгаряне на излишните килограми. Тренировката включва пилатес упражнения, комбинирани в специална система с различна интензивност за трансформиране на цялото тяло. Ще изживеете един предизвикателен клас, в който веднага ще усетите как мускулите ви започват да горят мазнини. Класът е подходящ както за активно спортуващи, така и за любители. Продължителност - 55 мин.

Pilates Fusion - клас, в който ще се запознаете с най-съвременните техники в развитието на метода Пилатес, както и съчетанието му с други фитнес системи, познати до днес. Ще се насладите на разнообразни и интересни класове, в които ще изпълнявате различни съчетания от упражнения с използване тежестта на собственото ви тяло или с допълнително оборудване. Класът е приложим към широк спектър от хора с различно физическо ниво - подходящ е както за физически много активни хора, така и за такива, които искат просто да подобрят своето ежедневие.

Пилатес в баланс - пренася традиционните упражнения на методът Пилатес от постелката към изпълнение в изправена позиция. Независимо от текущата ви физическа активност, Пилатес в баланс е изключително ефективен начин да промените тялото си и да постигнете фитнес целите си за по-малко време! Тази нова тренировка ви дава пълната свобода да изпълнявате пилатес позите по всяко време и навсякъде, без постелки, топки или тренировъчни уреди. Методът използва собственото телесно тегло, за да ви помогне да постигнете по-бързи и дълготрайни резултати.

Какви са ползите?
• Увеличаване на мускулната сила, без нежелан обем;
• Увеличава силата на коремните мускули и кръста, стабилността и периферната мобилност;
• Подобрява физическото състояние, с което спомага превенцията от травми;
• Ще придобиете по-голяма свобода на движение в пълен обем;
• Намалява отрицателното въздействие върху ставите;
• Включва вариации от различни физически дисциплини, с което подобрява уменията и постиженията на спортисти;
• Повишава баланса, координацията и кръвообращението.

Зумба
Най-хубавото в Zumba е че всеки може да я упражнява и да се включи в активен клас по всяко време. Без значение от физическа форма или възраст и дали има танцов опит. Лесно, модерно, красиво и полезно, забавно и пълно с много латино ритми и движение. Това е Zumba!

Dancelo Kids са класове, разработени с много любов и грижа за здравето на нашите най-малки участници. Акцентът е върху динамичните и високо-енергийни движения. Хореографиите са адаптирани към физическите и психически възможности на децата, а игрите - завладяващи!

Родителите ще усетят ефекта на Dancelo Kids върху децата си - заниманията ще подобрят тяхната координация, способността им да се концентрират, ще подпомогнат физическото им развитие като ускорят процесите метаболизма и не на последно място, ще им дадат допълнително самочувствие и увереност.

Заниманията се провеждат успоредно със Zumba клас за големи

Burn Fitness е най-новата тренировъчна прoграма използваща уникален модел, който няма да срещнете в никоя друга програма. Класът е 100% базиран на музиката и я използва по неповторим начин характерен само за Burn. Въвежда изцяло ново измерение за продължителността на тренировка за цялото тяло в зала и начина на провеждане. Продължителност 30 минути. С висока плътност, без излишно губене на време, без прекъсвания. Всичко е на точното място в точното количество с възможност за динамична почивка докато се тренира. 95% тренировка за мускули и 5% кардио преходи. Освен основната си уникалната формула, Burn използва много популярни протоколи, като HIIT, Tabata и други. Burn може да ползва различни видове оборудване, а също може да се приложи дори във фитнес зала!

Предимства
• изключително лесен за следване
• отлична интензивност
• директна работа с лесни упражнения и лесно запомнящ се модел
• оригинален уникален BURN модел 100% върху музика
• не се изисква предварителен опит
• няма нива - достъпно за всеки
• без учене на хореографии
• кратък, но ефективен клас
• няма възрастови ограничения

Steel Combat - направете решителната стъпка към по-добрата си форма и пълното зареждане с адреналин и добро настроение! Combat e вашият клас! Това е високо енергична тренировка, вдъхновена от бойните изкуства, с която ще изгорите внушително количество калории. Тази изцяло безконтактна програма е лесна за изпълнение, но същевременно ще ви предизвика да дадете най-доброто от себе си!

Steel Tonic - групов високо интензивен клас за цялото тяло, построен отново върху специална музика и работещ с гирички или дискове, (степ за повишаване на интензивността). Всяка тренировка въздейства върху цялото тяло, с акцент върху проблемните зони. Отлично натоварване за жени, мъже и деца. Винаги тонизирани!

Групов Fitness клас - Фокусът на програмата е върху по-леки тежести и повече повтарящи се движения. Така изгаряме мазнините, увеличаваме силата си и заздравяваме мускулатурата си. Един от най-бързите начини да влезем във форма, тъй като работим върху всички основни мускулни групи. Разбира се, музиката е не просто фон на тренировката, а неин двигател!

Steel Training е подходящ за всеки човек. Еднакво добър клас за жени и мъже. Отлична възможност за всеки начинаещ и напреднал във фитнеса да усети удоволствие от заниманието!

Народни танци за деца и възрастни
Българските народни танците са любимо занимание на малки и големи. Ние сме тук, за да помогнем на вашите деца да развият своята артистичност, фантазия и импровизация и едновременно с това да се запознаят с българските народни танци, музика и песни. При нас те ще имат възможността да научат основни стъпки и хорца, да развият чувство за ритъм и ориентация и истински да се забавляват.

Салса
Искате да се научите да танцувате салса?
Смятате че е лесно? Елате и опитайте!
Проверете възможностите си!

Танците моделират тялото, гонят депресивните състояния, предразполагат към общуване и сближават. Чрез танците стимулираме двигателните и социалните умения!

Разнообразете ежедневието си и открийте Вашата танцова страст! Основната концепция, която ще следваме е музикалност - умениe да чуваме в музиката:
• такт (силно време - начало, край)
• темпо (скорост).

Отброяват се и се стъпва на всичките 4 удара в 2та такта на музикалната постановка, а паузата се маркира с тап.

Усвояването на музикалността ни помага да танцуваме и по-лесно да научим другите различни стилове. Тя е в основата на танца и хореографията!

Бачата
Ако искате да разведрим ежедневието Ви и да изпитате различна енергия, страст или пък да срещнете нови приятели, заповядайте. Не изпускайте този шанс да се потопите в страстта и магията на танца.

Хип-хоп - за деца и възрастни
Хип-хоп музиката оцелява в предизвикателството на промяната и днес този стил е все така популярен на световната сцена. Един от ключовите елементи на хип-хоп културата е, разбира се, Хип-хоп танцът. Уличните танци (Street Dance), в частност хип-хоп, представляват смесица от стилове, в която всеки може да открие по нещо за себе си. Това превръща този стил танци достъпни и популярни вече повече от 50 години. Хип-хоп столицата на България ще бъде отново разтърсена от Street Dance, New Style, Oldschool style, Break dance, Dancehall /Ragga Jam

K-pop - Корейски танци
Нова вълна от изтока, която привлича младите фенове на модерната корейската музика и танци.

Какво е "K-поп"?
К-поп (съкратено от корейски поп) е стил в музиката създаден в Южна Корея. Разликата между к-попа и американския поп е в това, че корейците са смесили културата и музиката си и за разлика от много други държави не се опитват да копират американските или британските поп изпълнители.

Стилът на обличане и декорите са обикновено много цветни и весели, в началото може да Ви се сторят дори налудничави. Музиката е приятна, често песните им са за любов (дължи се на консервативната им култура), но за сметка на това имат модерно звучене.

Почти всяка к-поп песен има хореография, измислена от професионален хореограф, която изпълнителят/ групата представя на участията на живо докато пее. Това предполага по-лесни и ефектни хореографии. К-поп танците могат да са силни хип-хоп хореографии, женствени танци или "сладки" хореографии.

Тренирането на к-поп танци може да Ви донесе удоволствие и в същото време да научите нещо ново за една далечна страна, за която може би никога не сте предполагали, че ще ви предложи нещо толкова забавно!

Залите на "Огледало" са единственото място във Варна, където можете да се докоснете до този уникален и популяризиращ се стил!

Балет за деца и възрастни
Не само малките деца могат да се насладят на удоволствието да бъдат балерини! В класът балет за големи ще се докоснете до класическия балетен екзерсис. Това е базата за всеки човек, който се занимава с танци. Ако сте построени коректно и познавате тялото си, ще можете да го управлявате с лекота и да танцувате всичко.

Модерни танци за деца
За най-малките, това са първите крачки към музиката, движението и танца. Децата създават и развиват двигателната и танцова култура по близък до тях начин, ръководени от опитни специалисти. Участват в концертите и събитията на Огледало.

За големите - модерните танци в Огледало са най-добрия начин да бъдете в крак с танцовата мода и да се чувствате винаги уверени докато танцувате.

Спортни танци за деца
Спортните танци са Латиноамерикански и Стандартни танци събрани заедно. Получавате голямо танцово богатство, двигателна култура и удоволствие. Подходящи класове за деца от 5г, ученици и големи любители и състезатели. Тук се раждат бъдещите танцови таланти при децата.

Латиноамерикански танци
Само думата Латиноамерикански ни дава повод да се сетим какво ни очаква. Много огън със самба, чар с ча-ча и страст с румба, динамичен джайв и битка на тореадора в пасо добле. Клас за всички, които са узрели да се забавляват и изучават базата на 5-те танца. Всичко, което ще учим е лесно и достъпно и ще затанцувате още от първия час.

Условия на офертата:

  • Валидност на ваучера: от 29 Юни до 29 Юли 2022г.
  • С предварителна резервация на: 088 29* **** (скрит).
  • Един ваучер е за един човек - дете над 5г или възрастен.
  • Всички посещения трябва да се направят в рамките на валидността на ваучера.
  • Графикът може да разгледате на сайта на Огледало.
  • Един човек може да използва по един ваучер за всеки вид клас (не може да се използва повече от един ваучер за едно и също занимание).
  • Залите предлагат уют, климатизация, озвучение, Wi-Fi, огледала, съблекални, безплатен паркинг и спокойствие.
  • Всички други глобални условия на Grabo.bg
Въпроси и отговори: 1

Осигурено от Клуб Огледало

На 2 октомври 2003 година Огледало отваря за първи път вратите си като Клуб по спортни танци с треньори Калин Петков и Елена Кирова.

19 години по-късно нашето огледално семейство вече е голямо, а заниманията, в които можете да се включите - многобройни.
Всеки треньор, учител, инструктор преминава през обучения, притежава необходимите лицензи, опит и професионализъм!

Офертата е осигурена от ОГЛЕДАЛО СПОРТ ЕООД, ЕИК: 202698449 (Клуб Огледало).
Всичко за теб и твоето тяло на едно място! 2 посещения по избор от 20 различни групови спортни и танцови занимания
Цена: 999 лв

Не изпускай предложенията на
Клуб Огледало

Запиши се
Регулярна цена:
20 ЛВ
Grabo oтстъпка:
50 %
Спестяваш:
10.01 ЛВ
Изтекла оферта! Офертата е грабната 8 пъти за 1 месец.

Активни промо оферти:

Виж всички оферти

Последвай Grabo.bg:

Facebook Instagram
Адрес и контакти
Варна, кв. Трошево, бул. Владислав Варненчик 186 - Мол Варна, ет. 2, Зали на "Огледало" 088 29* **** (скрит), 098 89* **** (скрит), 088 94* **** (скрит) По график
Отзиви от клиенти (6)
Прекрасни впечатления от групата за Пилатес!
Страшно много съм доволен от посещението си!Много са мили всички и е супер забавно!
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)