Офертата, която разглеждате, е изтекла! Вижте други оферти:
Смяна на 4 гуми на лек автомобил
Топ цена: 32лв
Сервиз Автомакс 130
-34%
-34%
Суши сет с 56, 68 или 128 хапки - за вкъщи
Цена: 26.90лв 40.90лв
Суши Маркет
-40%
-40%
Комедията "Съблечи се за вечеря" на 2 Май, в Младежки театър
Цена: 12лв 20лв
Младежки театър "Николай Бинев"
Тази оферта вече е разграбена!
За малко изпусна тази оферта! Абонирай се по e-mail, за да не пропускаш новите оферти!

Психология на човешкото развитие - онлайн курс с 6-месечен достъп, плюс възможност за дигитален сертификат и бонус курс Project Management, от Европейска академия

Психологията на човешкото развитие е пътешествие през загадките на ума и сърцето, което ни дава възможност да разберем как и защо се променяме през целия си живот. В този курс ще се потопите в изучаването на различните етапи на човешкото развитие - от ранното детство до късната възраст. Целта на Европейска академия е да ви осигури качествено обучение и да подкрепи вашия стремеж към постижения и успех.

Психология на човешкото развитие - онлайн курс с 6-месечен достъп 54.99 лв вместо 109.99 лв Разграбено
Описание на курса
Ще разгледате ключови теории и научни изследвания, които осветляват как нашите емоции, мислене, социални взаимодействия и идентичност се формират и трансформират през годините. Чрез вникване във фундаментални теории и най-новите научни изследвания, ще открием отговори на въпроси като: Какви са етапите на когнитивно развитие? Какво разкрива теорията за привързаността за нашите ранни отношения? Как се развива човешката личност през различните етапи на живота? и още много други. Програмата е предназначена да предостави дълбоки и практични знания за това как човек расте и се променя, както и да даде умения за разбиране и подкрепа на този процес в професионалния и личния живот. Независимо дали сте студент, психолог, учител, родител, или просто любознателен по душа, този курс ще ви предостави ценни уроци за човешката природа и развитие. Включете се сега и се потопете в света на психологията на човешкото развитие, където всяко откритие е стъпка към по-добро разбиране на себе си и другите.
Теми
• Модул 1: Увод и основи на психологията на развитието
В този въвеждащ модул, вие ще положите основите на своето пътешествие в разбирането на сложния и увлекателен свят на психологията на развитието, разглеждайки нейния произход, предмет и категории. Ще научите за научните подходи към изучаването на психическото развитие, културните основи, които формират този процес, и историята на дисциплината. Освен това, модулът представя различните методи и съвременни перспективи за разбиране на човешкото развитие, подчертавайки важността на културните и историческите фактори в този контекст.

• Модул 2: Теоретични основи и перспективи в психологията на развитието
Тази част на курса ще ви потопи в света на различните теоретични рамки, които осветляват как и защо хората се развиват през целия си живот. Настоящия модул изследва разнообразието от подходи за разбиране на психологическото развитие, като акцентира върху основните концепции и методи за изучаване на развитието, и как те могат да бъдат използвани за разбиране на сложната динамика на човешкото поведение и развитие.

• Модул 3: Преходи и трансформации: От раждането до юношеството
Трети модул предлага задълбочен анализ на ключовите преходи и трансформации, които характеризират пътуването през важните етапи на ранното развитие, демонстрирайки как всяка възрастова фаза поставя основите за следващата. От вътреутробния период до горната училищна възраст, ще разберете ключовите развития във физическото, емоционалното и социалното развитие и как те взаимодействат, за да формират уникалния път на всяко дете към юношеството.

• Модул 4: Еволюция на идентичността: Развитие през зрелостта
Модул четири е фокусиран върху разбирането на развитието и трансформацията на идентичността през различните стадии на зрелост: от ранна, през средна, до късна зрелост. Ще разгледаме как житейските промени влияят на личностното развитие, социални взаимоотношения и кариерно израстване. Акцентът е върху процеса на постоянна самооценка и адаптация, с които индивидите се сблъскват при справянето с променящите се житейски обстоятелства и амбиции. Подчертава се важността на продължаващото изграждане и преосмисляне на собствената идентичност през всички етапи на живота.

• Модул 5: Условия и ключови фактори в развитието
В Модул 5 ще изследвате как социалното унаследяване, същността и значението на дейността, както и ролята на знанията, влияят на нашето развитие. Ще разберете как еволюцията на самосъзнанието и динамиката на социализацията допринасят за изграждането на личността. Освен това, ще се фокусираме и върху откриването на сензитивните периоди в детското развитие, които са ключови за разкриването на потенциала. Модулът също така ви запознава с модели и техники за личностно развитие, акцентирайки на принципите и факторите, които оформят развитието на личността.

• Модул 6: Динамика на личността и социалната адаптация
Настоящия модул разглежда сложните взаимодействия между универсалните и ситуационните структури на психиката и тяхното влияние върху формирането на личността. Ще се фокусираме върху различните процеси на преживяване, включително съзнателното и несъзнателното, и как те се отразяват на социалната адаптация. Ще изследваме и когнитивните процеси, които играят роля в развитието на личността, както и етологичния подход към разбирането на тези динамики. И накрая разглеждаме проблемите около формирането на личността, важността на силата и устойчивостта, и ролята на позитивните отношения и социалните взаимоотношения за успешната социална адаптация.

• Модул 7: Идентичност и интимност
Модул 7 ви потапя в дълбоките води на собствената идентичност и как тя взаимодейства с близките взаимоотношения. Разкриваме как идентичността се изгражда и трансформира, влиянието на тези промени върху интимните връзки. Ще разгледаме различните статуси на идентичност и тяхната свързаност с интимността, както и основите на интимните отношения, техните статуси и модели. Също така, ще се докоснем до емпиричното изучаване на интимността, което дава практически уроци за разбиране и подобряване на интимните отношения в живота.

Модул 8: Интеграция на психологически теории и подходи
Последният модул съчетава различни психологически теории, подчертавайки тяхното значение и взаимно допълване в разбирането на човешкото поведение и развитие. Цели да покаже как всяка теория допринася за цялостната картина на психологията, обяснявайки сложността на човешката натура. Откриваме как различните подходи - от анализа на съзнанието до разбирането на социалните взаимодействия и вътрешните мотивации, работят заедно за разкриване на динамиката на човешкото развитие.
Продължителност на обучението
Програмата на обучение е с продължителност от 110 учебни часа, като достъпът Ви до нея е от 6 месеца, считано от деня на създаване на акаунта Ви. Обучението е структурирано така, че можете да усвоявате материала в собствения си темп и да достъпвате уроците по всяко време и от всяко място. Това предоставя изключителна гъвкавост, която Ви позволява да съгласувате обучението си с другите ангажименти в живота. Курса на обучение е специално разработен за самостоятелно обучение без лектор, което Ви дава възможност да определите собствения си ритъм и да изберете най-подходящия начин на обучение, съобразен с Вашите индивидуални нужди и интереси. Всичко това се осъществява без да се пренебрегва качеството на получените знания и умения.
Завършване и финален тест
Нашата обучителна програма завършва със стимулиращ финален тест, който се отключва автоматично след успешното преминаване на всички задължителни уроци. Тестът включва 15 затворени въпроса, оценяващи знанията и уменията, които сте придобили по време на обучението. В рамките на програмата всеки курсист има право на три опита за теста, като продължителността на всеки опит е 70 минути. Успешно преминаване на теста се счита при постигане на 70 или повече точки. Гъвкавостта на програмата Ви позволява да изберете удобен момент за изпита, съобразно Вашите предпочитания и график. След успешно завършване на финалния тест, ще получите сертификат и уверение, които потвърждават Вашите знания и умения в съответната област. Генерирането на документите става незабавно след завършване на теста, за да можете бързо да ги получите.
Сертификат и нови възможности
След успешното завършване на своето обучение, всички участници ще бъдат наградени с официален дигитален сертификат и уверение. Този сертификат има стойностно значение, тъй като потвърждава Вашето завършено обучение и усвоените основни понятия и методи в съответната област. Това може да бъде изключително полезно при търсене на работа или при желанието Ви да продължите образованието си в тази сфера. Уверението, което ще получите, ще представя подробности за придобитите знания и умения, които сте постигнали. Този документ може да послужи за демонстрация на Вашите умения и компетенции пред работодатели или при кандидатстване за специализация в тази сфера. Издадените документи са ценни доказателства за вашия напредък и могат да бъдат полезни за Вашата професионална кариера или лично развитие.

Бонуси към офертата

 • Всеки клиент с ваучер за курса по психология получава бонус курс - Project Management.

Условия на офертата:

 • Валидност на ваучера: от 3 Април до 17 Май 2024г.
 • След издаване на ваучера е необходимо да се регистрирате на следния линк в сайта на Европейска Академия в рамките на валидност на ваучера.
 • Достъпът до платформата се дава в рамките на работния ден, ако регистрацията е направена до 18:00ч. При регистрация след този час, както в Събота след 14:00ч или в Неделя, достъпът се дава на следващия работен ден.
 • След като предоставите необходимата информация, Вашият профил в платформата ще бъде създаден. Ще получите имейл с данни за достъп, включително кратко упътване как да използвате различните функции на платформата.
 • Достъпът започва да тече от момента на създаване на профилът Ви в платформата за дистанционно обучение.
 • След успешно преминаване на обучението и финалния тест може да генерирате своите дигитални сертификат и уверение.
 • В офертата е включен дигитален сертификат и удостоверение. Получаване документите на хартиен носител с мокър печат и златно лого, се доплащат към Европейска Академия за Психология и Приложни Науки такса и доставката според тарифите на куриерската фирма. Заявка за изготвяне на документите на хартиен носител може да направите на следния линк.
 • Не е възможна замяна на курс след активиране и достъпване на обучителната програма.
 • Общите условия може да откриете на следния линк.
 • Отказ от участие в дистанционен курс може да бъде осъществен в рамките на 14 дни, при условие че участникът не е получил достъп или не е влизал в обучителната платформа, използвайки предоставените от Европейска академия за психология и приложни науки ЕООД данни за достъп, изпратени по имейл. Ако участникът вече се е вписал в електронната платформа, таксата, която е била заплатена, не подлежи на възстановяване.
 • Всички други глобални условия на Grabo.bg
Задай въпрос

Осигурено от ЕВРОПЕЙСКА АКАДЕМИЯ

European Academy of Applied Skills (EAAS) - Вашата Платформа за Елитно Образование и Професионално Развитие

Създаване на мост между академични знания и приложими умения
Европейска академия се издига като един от пионерите в образователната сфера в България, предоставяйки обширен спектър от курсове и сертификации в критични области като психология и педагогика, мениджмънт и маркетинг, бизнес и иновации, счетоводство и финанси всички със силно фокусиране върху приложимостта и практическата стойност на знанието.

Акредитации, които отразяват нашата отдаденост към качеството
Ние от European Academy of Applied Skills сме изключително горди от нашите акредитации и членства, които включват гаранция за качество ISO 9001:2015, акредитирани програми за педагогически специалисти от Министерството на Образованието и Науката (МОН), както и статута ни като първият български образователен център, акредитиран от International Alliance of Professional Business Elites (IAPBE) и Continuing Professional Development (CPD) къмThe CPD Group, с акредитирано членство в European Association of Applied Psychology, International Association for Management Development in Dynamic Societies, Association for Talent Development, Association for International Education и други. Академията Бг е регистрирана като търговска марка към Патентно ведомство на Република България с Рег. № 168615.

Партньорства, които обогатяват и подкрепят приложението на обучението
Сътрудничеството ни с корпоративни лидери като Telus International Bulgaria и SIEMENS Bulgaria не само обогатява учебния процес, но и създава реални възможности за приложение на придобитите умения в динамичния бизнес контекст. Допълнително, нашата колаборация с учебни програми в Колеж "Света Ариадна" предоставя възможности за продължаване на образованието във висши учебни заведения.

Достъпно и качествено обучение за всеки
Всеки курс, програма или сертификация, която предлагаме, е разработена с ясен и същевременно задълбочен език, гарантирайки, че висококачественото обучение е достъпно и разбираемо за всички.

Разнообразие от професионални курсове и програми
Открийте курсове, които не само укрепват съществуващите Ви умения, но и отварят врати към нови кариерни възможности, като предоставят обстоен теоретичен фундамент и актуални знания от експерти в областта.

Свобода и гъвкавост с нашата онлайн платформа
Отворете врати към знание, където и да сте, с нашата платформа за дистанционно обучение! В EAAS, ние разбираме динамиката на Вашия ежедневен живот и предлагаме неограничена гъвкавост, за да учите според своите желания. Нашата платформа е достъпна от всяко устройство, по всяко време, предоставяйки Ви възможността да се обучавате със свой собствен темп

Сертификат и Удостоверение
При успешно завършване на обучението, Вие получавате сертификат и удостоверение, които подчертават и утвърждават Вашите новопридобити умения и квалификации, признати на национално и международно ниво.

Европейски стандарти и признание
Ангажирани сме с прилагането на най-добри практики и стандарти, издигани от европейски източници и организации. Това гарантира, че Вашето обучение е актуално, релевантно и признато на международно ниво.

100% Признание на Вашето обучение
Всеки курс, преминат при нас, е пълноценно признат, с възможност за добавяне на приложение към Вашия сертификат за допълнителна увереност и прозрачност.

Станете част от нашата образователна общност
Получете нови знания, развивайте професията си и бъдете част от общността на професионалисти, които избраха European Academy of Applied Skills за своя партньор в обучението и кариерното развитие.

Офертата е осигурена от ЕВРОПЕЙСКА АКАДЕМИЯ ЗА ПСИХОЛОГИЯ И ПРИЛОЖНИ НАУКИ ЕООД, ЕИК: 206235369 (ЕВРОПЕЙСКА АКАДЕМИЯ).
Психология на човешкото развитие - онлайн курс с 6-месечен достъп, плюс възможност за дигитален сертификат и бонус курс Project Management
Цена: 5499 лв

Не изпускай предложенията на
ЕВРОПЕЙСКА АКАДЕМИЯ

Запиши се
Регулярна цена:
109.99ЛВ
Grabo oтстъпка:
50%
Спестяваш:
55ЛВ
Изтекла оферта! Офертата е грабната 1 път за 14 дни.

Активни промо оферти:

Виж всички оферти

Последвай Grabo.bg:

Facebook Instagram
Адрес и контакти
онлайн услуга 088 53* **** (скрит)
Отзиви от клиенти (161)
Добри оферти и бързо обслужване.
Много добра платформа.
Brand 5
Ако търсите развитие и знание, тук е мястото!
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)