Офертата, която разглеждате, е изтекла! Вижте други оферти:
Смяна на 4 гуми на лек автомобил
Топ цена: 32лв
Сервиз Автомакс 130
-34%
-34%
Суши сет с 56, 68 или 128 хапки - за вкъщи
Цена: 26.90лв 40.90лв
Суши Маркет
-40%
-40%
Комедията "Съблечи се за вечеря" на 2 Май, в Младежки театър
Цена: 12лв 20лв
Младежки театър "Николай Бинев"
Тази оферта вече е разграбена!
За малко изпусна тази оферта! Абонирай се по e-mail, за да не пропускаш новите оферти!

История на психологията - онлайн курс с 6-месечен достъп, плюс възможност за дигитален сертификат и бонус курс Project Management, от Европейска академия

В рамките на курса участниците ще се потопят в богатия свят на психологическите теории и практики, разкриващи как научните разбирания за човешкия ум се трансформират през времето. Целта на Европейска академия е да ви осигури качествено обучение и да подкрепи вашия стремеж към постижения и успех.

История на психологията - онлайн курс с 6-месечен достъп 49.99 лв вместо 99.99 лв Разграбено
Описание на курса
Курсът "История на психологията" представлява вълнуващо пътуване през времето, като предлага задълбочено разглеждане на еволюцията на психологията като наука. Участниците ще имат уникалната възможност да разгледат как различните психологически теории и концепции са се развивали и променяли в отговор на историческите събития и културни промени. Програмата акцентира на ключови области като хуманистичната и когнитивната психология, развитието на методите за психологическо изследване и възникването на позитивната психология, подчертавайки как те отразяват и влияят на различни епохи и обществени устои. Предназначен за всички, които са любопитни да научат повече за динамиката на психологическата наука и нейната способност да се адаптира и отговаря на изменящите се човешки потребности и обществени изисквания, този курс предлага комплексен поглед на трансформацията на психологията през вековете.
Теми
Развитие и преобразуване: Пътувайки през различните исторически епохи, ще се фокусираме върху ключовите моменти и личности, които формират съвременната психология, подчертавайки как идеите се променят и адаптират в отговор на социалните и културни промени.

Влияние на културата и историята: Курсът ще изследва как историческите събития и културни течения оформят развитието на психологическите теории и практики, подчертавайки взаимодействието между психологията и обществото.

Приложение и практика: Ще разгледаме как историческите разбирания в психологията се отразяват на съвременните методи и практики, давайки инструменти за по-добро разбиране на съвременните психологически подходи и приложения в реалния свят.

Личност и когниция: Курсът ще предостави възможност на участниците да разгледат историческите корени на ключови концепции като психология на личността и когнитивната психология, разбирайки как тези идеи са се развили и променили с времето.
За кого е предназначен
Курсът е насочен към разнообразна група от участници, които имат интерес към развитието и еволюцията на психологическите идеи и практики. Той е подходящ за:

Любители на психологията: Хора, които са заинтригувани от историята и развитието на психологическите теории и искат да разширят своите знания в тази област.

Студенти по психология: Тези, които изучават психология и искат да получат по- дълбоко разбиране за историческите корени и контекст на различните психологически концепции и практики.

Психолози и терапевти: Специалисти, които желаят да обогатят своите професионални умения чрез разбиране на историческите аспекти на своята професия.

Учители и образователни специалисти: Лица, които искат да включат историческите измерения на психологията в своята образователна практика или да обогатят своите учебни програми.

Обществени и културни работници: Лица, занимаващи се с обществени и културни въпроси, които желаят да разберат как психологията е била възприемана и прилагана в различни исторически периоди и как това влияе на съвременните социални и културни практики.
Продължителност на обучението
Програмата на обучение е с продължителност от 70 учебни часа, като достъпът Ви до нея е от 6 месеца, считано от деня на създаване на акаунта Ви. Обучението е структурирано така, че можете да усвоявате материала в собствения си темп и да достъпвате уроците по всяко време и от всяко място. Това предоставя изключителна гъвкавост, която Ви позволява да съгласувате обучението си с другите ангажименти в живота. Курсът на обучение е специално разработен за самостоятелно обучение без лектор, което Ви дава възможност да определите собствения си ритъм и да изберете най-подходящия начин на обучение, съобразен с Вашите индивидуални нужди и интереси. Всичко това се осъществява без да се пренебрегва качеството на получените знания и умения.
Завършване и финален тест
Нашата обучителна програма завършва със стимулиращ финален тест, който се отключва автоматично след успешното преминаване на всички задължителни уроци. Тестът включва 10 затворени въпроса, оценяващи знанията и уменията, които сте придобили по време на обучението. В рамките на програмата всеки курсист има право на три опита за теста, като продължителността на всеки опит е 60 минути. Успешно преминаване на теста се счита при постигане на 70 или повече точки. Гъвкавостта на програмата Ви позволява да изберете удобен момент за изпита, съобразно Вашите предпочитания и график. След успешно завършване на финалния тест, ще получите сертификат и уверение, които потвърждават Вашите знания и умения в съответната област. Генерирането на документите става незабавно след завършване на теста, за да можете бързо да ги получите.
Сертификат и нови възможности
След успешното завършване на своето обучение, всички участници ще бъдат наградени с официален дигитален сертификат и уверение. Този сертификат има стойностно значение, тъй като потвърждава Вашето завършено обучение и усвоените основни понятия и методи в съответната област. Това може да бъде изключително полезно при търсене на работа или при желанието Ви да продължите образованието си в тази сфера. Уверението, което ще получите, ще представя подробности за придобитите знания и умения, които сте постигнали. Този документ може да послужи за демонстрация на Вашите умения и компетенции пред работодатели или при кандидатстване за специализация в тази сфера. Издадените документи са ценни доказателства за вашия напредък и могат да бъдат полезни за Вашата професионална кариера или лично развитие.

Бонуси към офертата

 • Всеки клиент с ваучер за курса по психология получава бонус курс - Project Management.

Условия на офертата:

 • Валидност на ваучера: от 3 Април до 17 Май 2024г.
 • След издаване на ваучера е необходимо да се регистрирате на следния линк в сайта на Европейска Академия в рамките на валидност на ваучера.
 • Достъпът до платформата се дава в рамките на работния ден, ако регистрацията е направена до 18:00ч. При регистрация след този час, както в Събота след 14:00ч или в Неделя, достъпът се дава на следващия работен ден.
 • След като предоставите необходимата информация, Вашият профил в платформата ще бъде създаден. Ще получите имейл с данни за достъп, включително кратко упътване как да използвате различните функции на платформата.
 • Достъпът започва да тече от момента на създаване на профилът Ви в платформата за дистанционно обучение.
 • След успешно преминаване на обучението и финалния тест може да генерирате своите дигитални сертификат и уверение.
 • В офертата е включен дигитален сертификат и удостоверение. Получаване документите на хартиен носител с мокър печат и златно лого, се доплащат към Европейска Академия за Психология и Приложни Науки такса и доставката според тарифите на куриерската фирма. Заявка за изготвяне на документите на хартиен носител може да направите на следния линк.
 • Не е възможна замяна на курс след активиране и достъпване на обучителната програма.
 • Общите условия може да откриете на следния линк.
 • Отказ от участие в дистанционен курс може да бъде осъществен в рамките на 14 дни, при условие че участникът не е получил достъп или не е влизал в обучителната платформа, използвайки предоставените от Европейска академия за психология и приложни науки ЕООД данни за достъп, изпратени по имейл. Ако участникът вече се е вписал в електронната платформа, таксата, която е била заплатена, не подлежи на възстановяване.
 • Всички други глобални условия на Grabo.bg
Задай въпрос

Осигурено от Европейска академия

European Academy of Applied Skills (EAAS) - Вашата Платформа за Елитно Образование и Професионално Развитие

Създаване на мост между академични знания и приложими умения
Европейска академия се издига като един от пионерите в образователната сфера в България, предоставяйки обширен спектър от курсове и сертификации в критични области като психология и педагогика, мениджмънт и маркетинг, бизнес и иновации, счетоводство и финанси всички със силно фокусиране върху приложимостта и практическата стойност на знанието.

Акредитации, които отразяват нашата отдаденост към качеството
Ние от European Academy of Applied Skills сме изключително горди от нашите акредитации и членства, които включват гаранция за качество ISO 9001:2015, акредитирани програми за педагогически специалисти от Министерството на Образованието и Науката (МОН), както и статута ни като първият български образователен център, акредитиран от International Alliance of Professional Business Elites (IAPBE) и Continuing Professional Development (CPD) къмThe CPD Group, с акредитирано членство в European Association of Applied Psychology, International Association for Management Development in Dynamic Societies, Association for Talent Development, Association for International Education и други. Академията Бг е регистрирана като търговска марка към Патентно ведомство на Република България с Рег. № 168615.

Партньорства, които обогатяват и подкрепят приложението на обучението
Сътрудничеството ни с корпоративни лидери като Telus International Bulgaria и SIEMENS Bulgaria не само обогатява учебния процес, но и създава реални възможности за приложение на придобитите умения в динамичния бизнес контекст. Допълнително, нашата колаборация с учебни програми в Колеж "Света Ариадна" предоставя възможности за продължаване на образованието във висши учебни заведения.

Достъпно и качествено обучение за всеки
Всеки курс, програма или сертификация, която предлагаме, е разработена с ясен и същевременно задълбочен език, гарантирайки, че висококачественото обучение е достъпно и разбираемо за всички.

Разнообразие от професионални курсове и програми
Открийте курсове, които не само укрепват съществуващите Ви умения, но и отварят врати към нови кариерни възможности, като предоставят обстоен теоретичен фундамент и актуални знания от експерти в областта.

Свобода и гъвкавост с нашата онлайн платформа
Отворете врати към знание, където и да сте, с нашата платформа за дистанционно обучение! В EAAS, ние разбираме динамиката на Вашия ежедневен живот и предлагаме неограничена гъвкавост, за да учите според своите желания. Нашата платформа е достъпна от всяко устройство, по всяко време, предоставяйки Ви възможността да се обучавате със свой собствен темп

Сертификат и Удостоверение
При успешно завършване на обучението, Вие получавате сертификат и удостоверение, които подчертават и утвърждават Вашите новопридобити умения и квалификации, признати на национално и международно ниво.

Европейски стандарти и признание
Ангажирани сме с прилагането на най-добри практики и стандарти, издигани от европейски източници и организации. Това гарантира, че Вашето обучение е актуално, релевантно и признато на международно ниво.

100% Признание на Вашето обучение
Всеки курс, преминат при нас, е пълноценно признат, с възможност за добавяне на приложение към Вашия сертификат за допълнителна увереност и прозрачност.

Станете част от нашата образователна общност
Получете нови знания, развивайте професията си и бъдете част от общността на професионалисти, които избраха European Academy of Applied Skills за своя партньор в обучението и кариерното развитие.

Офертата е осигурена от ЕВРОПЕЙСКА АКАДЕМИЯ ЗА ПСИХОЛОГИЯ И ПРИЛОЖНИ НАУКИ ЕООД, ЕИК: 206235369 (Европейска академия).
История на психологията - онлайн курс с 6-месечен достъп, плюс възможност за дигитален сертификат и бонус курс Project Management
Цена: 4999 лв

Не изпускай предложенията на
Европейска академия

Запиши се
Регулярна цена:
99.99 ЛВ
Grabo oтстъпка:
50 %
Спестяваш:
50 ЛВ

Активни промо оферти:

Виж всички оферти

Последвай Grabo.bg:

Facebook Instagram
Адрес и контакти
онлайн услуга 088 53* **** (скрит)
Отзиви от клиенти (161)
Добри оферти и бързо обслужване.
Много добра платформа.
Brand 5
Ако търсите развитие и знание, тук е мястото!
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)