Онлайн курс "Психолингвистика и психология на развитието" с 6-месечен достъп, плюс бонус - курс Project Management, от Академията БГ

Онлайн курс "Психолингвистика и психология на развитието" с 6-месечен достъп, плюс бонус - курс Project Management

С това предложение на Академията БГ ще получите знания за същността, значението, развитието на психолингвистиката като научна дисциплина, възникнала на границата между лингвистиката и психологията.

Онлайн курс "Психолингвистика и психология на развитието" с 6-месечен достъп 35.99 лв Грабни
За курса
Този курс представя интегрирано изучаване на психолингвистиката и психологията на развитието, фокусирайки се върху взаимодействието между езика и психическото развитие на човек. Ще обхванем разнообразни теми, които ще предоставят цялостна и дълбока перспектива върху взаимоотношението между езиковото развитие и психологическите процеси от детска до старческа възраст.

Програмата е предназначена за всички, които желаят да разберат как функционира психологическият развой на човека, как се формират неговите езикови умения и как можем да използваме тези знания за да подобрим комуникацията си с другите.

В курса ще научите за основните психологически принципи и теории на развитието на човека, както и как езиковото му развитие е взаимно свързано с тези процеси. Ще се запознаете с техниките на психолингвистиката и как да ги използвате за да подобрите комуникацията си с другите.

Теми, които ще бъдат разгледани:
Предмет, задачи и методи на психологията на развитието;
Теории и концепции на развитието;
Периодизация на психическото развитие;
Психолингвистиката като наука;
Възникване и развитие на психолингвистиката;
Методи за научно изследване в психолингвистиката;
Методи за психолингвистичен анализ на текст;
Език и реч;
Речева дейност;
Език и общуване;
Езикът на жестовете;
Психолингвистика на нарушенията в речта;
Междукултурното общуване;
и други.

За кого е предназначен:
Психолози и педагози, които работят с деца, младежи и възрастни и желаят да развият своите професионални умения и компетенции в областта на психолингвистиката и психологията на развитието.

Медицински специалисти и терапевти, които се занимават с диагностика и лечение на езикови и психологически разстройства и желаят да разширят своите знания и умения в контекста на развитието през целия живот.

Родители и близки на хора, които търсят информация и подкрепа за развитието на езиковите умения и психическото здраве на техните близки.

Студенти, които се интересуват от психологията на развитието и езиковите процеси през целия живот и желаят да разширят своите знания и разбиране в тази област.

Специалисти и професионалисти, работещи в образователни институции, здравни и социални услуги, които имат дело с деца, младежи и възрастни и търсят по-добри начини за подкрепа и подобряване на езиковите и психическите способности на хората през целия им живот.

Любители и всеки, който проявява интерес към психолингвистиката и психологията на развитието на човека, без значение от професионалния си опит, възраст и образование.

Умения, които ще бъдат придобити:
Разбиране на взаимодействието между езика и психологията през различните етапи на живота на човека.

Прилагане на психолингвистични и психологически методи в работата с деца, младежи и възрастни.

Анализ на езиковите процеси и психологическите аспекти на развитието през целия жизнен път на човека.

Определяне на подходящи подкрепа и стратегии за развитие и подобряване на езиковите и психическите способности на хората.

Работа със специфични предизвикателства и разстройства, свързани с езиковото развитие и психиката през различните фази на живота.

Осъществяване на психологическа подкрепа и консултации, които се фокусират на развитието на езиковите и психическите способности през целия жизнен цикъл на човека.

Разбиране на връзката между езиковите процеси и когнитивните функции през различните фази на развитието на човека.

Продължителност на обучението:
Програмата на обучение е с продължителност от 96 учебни часа, като достъпът Ви до нея е от 6 месеца, считано от деня на създаване на акаунта Ви.

Обучението е структурирано така, че можете да усвоявате материала в собствения си темп и да достъпвате уроците по всяко време и от всяко място. Това предоставя изключителна гъвкавост, която Ви позволява да съгласувате обучението си с другите ангажименти в живота.

Курсът на обучение е специално разработен за самостоятелно обучение без лектор, което Ви дава възможност да определите собствения си ритъм и да изберете най-подходящия начин на обучение, съобразен с Вашите индивидуални нужди и интереси. Всичко това се осъществява без да се пренебрегва качеството на получените знания и умения.

Завършване и финален тест:
Нашата обучителна програма завършва със стимулиращ финален тест, който се отключва автоматично след успешното преминаване на всички задължителни уроци. Тестът включва 10 затворени въпроса, оценяващи знанията и уменията, които сте придобили по време на обучението.

В рамките на програмата всеки курсист има право на три опита за теста, като продължителността на всеки опит е 60 минути. Успешно преминаване на теста се счита при постигане на 70 или повече точки. Гъвкавостта на програмата Ви позволява да изберете удобен момент за изпита, съобразно Вашите предпочитания и график.

След успешно завършване на финалния тест, ще получите сертификат и уверение, които потвърждават Вашите знания и умения в съответната област. Генерирането на документите става незабавно след завършване на теста, за да можете бързо да ги получите.

Сертификат и нови възможности:
След успешното завършване на своето обучение, всички участници ще бъдат наградени с официален безплатен дигитален сертификат и уверение. Този сертификат има стойностно значение, тъй като потвърждава Вашето завършено обучение и усвоените основни понятия и методи в съответната област. Това може да бъде изключително полезно при търсене на работа или при желанието Ви да продължите образованието си в тази сфера.

Уверението, което ще получите, ще представя подробности за придобитите знания и умения, които сте постигнали. Този документ може да послужи за демонстрация на Вашите умения и компетенции пред работодатели или при кандидатстване за специализация в тази сфера.

Издадените документи са ценни доказателства за вашия напредък и могат да бъдат полезни за Вашата професионална кариера или лично развитие. Нашата цел е да Ви осигурим качествено обучение и да подкрепим Вашият стремеж към постижения и успех.

Бонуси към офертата

 • Всеки клиент с ваучер получава свободен достъп до курс Project Management.

Условия на офертата:

 • Валидност на ваучера: от 4 Ноември 2023г до 5 Април 2024г.
 • След издаване ваучер е необходимо да се регистрирате на следния линк в сайта на Академията БГ в рамките на валидност на ваучера.
 • Достъпът до платформата се дава в рамките на работния ден, ако регистрацията е направена до 18:00ч. При регистрация след този час, както в Събота след 14:00ч или в Неделя, достъпът се дава на следващия работен ден.
 • След като предоставите необходимата информация, Вашият профил в платформата ще бъде създаден. Ще получите имейл с данни за достъп, включително кратко упътване как да използвате различните функции на платформата. Уебстраницата на платформата за обучение е https://education-academy.eu
 • Достъпът започва да тече от момента на създаване на профила Ви в платформата за дистанционно обучение.
 • След успешно преминаване на обучението и финалния тест може да генерирате своите дигитални сертификат и уверение.
 • В офертата е включен дигитален сертификат и удостоверение. За получаване документите на хартиен носител с мокър печат и златно лого, се доплащат към Академията БГ такса и доставка според тарифите на куриерската фирма. Заявка за изготвяне на документите на хартиен носител може да направите на следния линк следния линк.
 • Не е възможна замяна на курс след активиране и достъпване на обучителния курс.
 • Общите условия може да откриете на следния линк.
 • Отказ от участие в дистанционен курс може да бъде осъществен в рамките на 14 дни, при условие че участникът не е получил достъп или не е влизал в обучителната платформа, използвайки предоставените от Академия БГ данни за достъп, изпратени по имейл. Ако участникът вече се е вписал в електронната платформа, таксата, която е била заплатена, не подлежи на възстановяване.
 • Замяна на курс е възможна при наличие на убедителна причина от страна на участника, и само ако не е имал достъп до обучителния курс в платформата за дистанционно обучение на Академия БГ.
 • Всички други глобални условия на Grabo.bg
Задай въпрос

Видео

Осигурено от Академията БГ

European Academy of Applied Skills (EAAS) - вашата платформа за елитно образование и професионално развитие!

Създаване на мост между академични знания и приложими умения:
Академия БГ се издига като един от пионерите в образователната сфера в България, предоставяйки обширен спектър от курсове и сертификации в критични области като психология и педагогика, мениджмънт и маркетинг, бизнес и иновации, счетоводство и финанси всички със силно фокусиране върху приложимостта и практическата стойност на знанието.

Акредитации, които отразяват нашата отдаденост към качеството:
Ние от European Academy of Applied Skills сме изключително горди от нашите акредитации и членства, които включват гаранция за качество ISO 9001:2015, акредитирани програми за педагогически специалисти от Министерството на Образованието и Науката (МОН), както и статута ни като първият български образователен център, акредитиран от International Alliance of Professional Business Elites (IAPBE) и Continuing Professional Development (CPD) къмThe CPD Group, с акредитирано членство в European Association of Applied Psychology, International Association for Management Development in Dynamic Societies, Association for Talent Development, Association for International Education и други. Академията Бг е регистрирана като търговска марка към Патентно ведомство на Република България с Рег. № 168615.

Партньорства, които обогатяват и подкрепят приложението на обучението:
Сътрудничеството ни с корпоративни лидери като Telus International Bulgaria и SIEMENS Bulgaria не само обогатява учебния процес, но и създава реални възможности за приложение на придобитите умения в динамичния бизнес контекст. Допълнително, нашата колаборация с учебни програми в Колеж "Света Ариадна" предоставя възможности за продължаване на образованието във висши учебни заведения.

Достъпно и качествено обучение за всеки:
Всеки курс, програма или сертификация, която предлагаме, е разработена с ясен и същевременно задълбочен език, гарантирайки, че висококачественото обучение е достъпно и разбираемо за всички.

Разнообразие от професионални курсове и програми:
Открийте курсове, които не само укрепват съществуващите Ви умения, но и отварят врати към нови кариерни възможности, като предоставят обстоен теоретичен фундамент и актуални знания от експерти в областта.

Свобода и гъвкавост с нашата онлайн платформа:
Отворете врати към знание, където и да сте, с нашата платформа за дистанционно обучение! В EAAS, ние разбираме динамиката на Вашия ежедневен живот и предлагаме неограничена гъвкавост, за да учите според своите желания. Нашата платформа е достъпна от всяко устройство, по всяко време, предоставяйки Ви възможността да се обучавате със свой собствен темп.

Сертификат и удостоверение:
При успешно завършване на обучението, Вие получавате сертификат и удостоверение, които подчертават и утвърждават Вашите новопридобити умения и квалификации, признати на национално и международно ниво.

Европейски стандарти и признание:
Ангажирани сме с прилагането на най-добри практики и стандарти, издигани от европейски източници и организации. Това гарантира, че Вашето обучение е актуално, релевантно и признато на международно ниво.

100% признание на Вашето обучение:
Всеки курс, преминат при нас, е пълноценно признат, с възможност за добавяне на приложение към Вашия сертификат за допълнителна увереност и прозрачност.

Станете част от нашата образователна общност:
Получете нови знания, развивайте професията си и бъдете част от общността на професионалисти, които избраха European Academy of Applied Skills за своя партньор в обучението и кариерното развитие.

Офертата е осигурена от АКАДЕМИЯТА БГ ЕООД, ЕИК: 206235369 (Академията БГ).
Онлайн курс "Психолингвистика и психология на развитието" с 6-месечен достъп, плюс бонус - курс Project Management
Топ цена: 3599лв Грабни ваучер
3грабнати ваучера

Още за разграбване:

Виж всички оферти

Последвай Grabo.bg:

Facebook Instagram
Адрес и контакти
онлайн услуга academy-bg.com
Отзиви от клиенти (158)
Отлично
Чудесен, изчерпателен и отлично направен курс! Благодаря ви!!!!
Много полезна информация. Препоръчвам!!!
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)