Онлайн курс "Психолингвистика и психология на развитието" с 6-месечен достъп, плюс бонус - курс Project Management, от The Academy

Онлайн курс "Психолингвистика и психология на развитието" с 6-месечен достъп, плюс бонус - курс Project Management

С това предложение на The Academy ще получите знания за същността, значението, развитието на психолингвистиката като научна дисциплина, възникнала на границата между лингвистиката и психологията.

Онлайн курс "Психолингвистика и психология на развитието" с 6-месечен достъп 35.99 лв Грабни
За курса
Дистанционният курс представя основните психолингвистични понятия и методи; съотношението между единиците на езика и механизмите и формите на осъществяване на речевата дейност.

Акцентира се върху класически и модерни теории, свързани с онтогенезиса на психолингвистиката, с патолингвистични, етнопсихолингвистични и рефлексивни проблеми. Особено внимание се отделя на експерименталната психология и на методите за психолингвистична диагностика на свързаната реч; на саморефлексията за мисловните механизми и речевото поведение. Отделен е и модул за основи на психологията и психология на развитието.

Част от темите на курса са:
• Природата на психологията;
• Психология на развитието;
• Психологическа развитие при деца и юноши;
• Възникване и развитие на психолингвистиката;
• Методи на научно изследване в психолингвистиката;
• Методика за психологичен анализ на текст;
• Език и реч, речева дейност;
• Език и мислене;
• Език и общуване;
• Психолингвистиката на нарушение на речта, както и още теми към модулите на обучение.
За обучението
След успешно влизане в системата в лявата част на страницата ще откриете главното меню, в секция "Моите курсове", където се намира и курсът ви на обучение. Дистанционният курс е систематизиран чрез Модули - 1,2 и 3 са модулите с тематичните уроци, а модул 4 е с допълнителна информация и литература за четене. След някои уроци има и тест, който се състои от един-единствен контролен въпрос. Последният модул е и финалният тест, състоящ се от 10 затворени въпроса, имате на разположение 60 минути, и право на 3 опита, като системата взема най-високия резултат. За успешно преминат тест се смятат 70 или повече получени точки. Теста се отключва автоматично след преминаването на всички уроци от модули 1 до 3. Обучението се преминава изцяло онлайн - без лектори, с които да се съобразявате. Единственото условие е да имате достъп до интернет. Може да достъпите обучението от всяко място и по всяко време, когато ви е удобно. След успешно преминаване на обучението и финалния тест, се генерира онлайн сертификат.

Бонуси към офертата

  • Всеки клиент с ваучер получава свободен достъп до курс Project Management.

Условия на офертата:

  • Валидност на ваучера: от 11 Февруари до 30 Юни 2023г.
  • След грабване на ваучер е необходимо да се регистрирате тук.
  • Достъпът до платформата се дава в рамките на работния ден, ако регистрацията е направена до 18:00ч. При регистрация след този час, както в Събота след 14:00ч или в Неделя, достъпът се дава на следващия работен ден.
  • След предоставяне на необходимата информация се създава регистрация на клиента в платформата за обучение и получават автоматичен имейл с данни за достъп, както и имейл с подробна информация за обучението. Тук може да влезете и стартирате своето обучение.
  • Курсистите получават достъп до платформата за 6 месеца, като срока започва да тече след предоставяне на ваучера и регистрирането ви в платформата за обучение. След успешно приключване на курса, всеки курсист получава дигитален сертификат и уверение към него.
  • След успешно преминаване на обучението и финалния тест се генерират онлайн сертификат и уверение.
  • За сертификат и удостоверение на хартиен носител с мокър печат е необходимо доплащане към Академията - 10лв такса, плюс съответната цена на куриерската услуга според тарифите на куриера. Това заплащане се извършва с наложен платеж, при получаване.
  • Не е възможна замяна на курс след активиране и достъпване на обучителния курс.
  • Всички други глобални условия на Grabo.bg
Въпроси и отговори: 1

Видео

Осигурено от The Academy

The Academy - специализирано онлайн обучение. Курсове за всички!

• Всеки може да вземе участие в нашите курсове - съдържанието на всеки един курс е написано на достъпен и разбираем език, без да се нарушава целостта или качеството му;
• Разнообразие от курсове за обучение - при нас може да откриете курсове, които да ви помогнат да дадете нов старт на своята кариера или да усъвършенствате своите знания и умения. Академията предлага обучения в различни професионални направления създадени от доказани експерти в своята област;
• Достъпно дистанционно обучение и гъвкавост - онлайн курсът към Академията за обучение е най-гъвкавият начин да получите обучение с признато качество и желания от вас сертификат. С дистанционния курс Вие се обучавате в удобно за Вас време. Можете да се свържете с вашия преподавател по всяко време чрез e-mail и да отправите вашите въпроси.

Учите, когато и където пожелаете и се записвате за изпит, когато сте подготвени. Обучавате се в интернет базирана платформа за управление на обучението с напълно интегриран инструмент за създаване на интерактивно обучение LMS Contipso.

Искате ли...
• Да получите нови знания и професия с бъдеще;
• Сертификат доказващ знанията ви;
• Нова професионална реализация;
• Сертификат и удостоверение - с лед приключване на курса, при успешно положен финален тест, издаваме специален сертификат доказващ вашите знания и квалификация, както и удостоверение за преминат курс на обучение с 96 учебни часа.

Академията се е ангажирала с прилагането на добри практики, идеи и стандарти извличайки информация от европейски източници, асоциации, общности и организации. В тясно сътрудничество сме с едни от лидерите на пазара.

"Не компаниите движат света напред, правят го хората." Именно това лежи в основата на нашето партньорство със Siemens България. Желаете да помогнете в създаването на технологиите и иновациите на утрешния ден, владеете чужд език, притежавате компютърна грамотност? Ако отговора е да, завършвайки обучението си при нас в подходяща програма, ще ви предложим нова кариерна възможност в едни от водещите бизнес направления - технически експерти и инженери; IT сектор; Order management, Accounting и Buyers.

Новите възможности за работа започват тук, с партньорството ни с една от най-големите HR агенции във България. Всички ние вярваме, че най-голямото предизвикателство е съчетаването на талантливи хора със забележителни бизнес проекти. Ние ви мотивираме и помагаме в подобряването на личните ви умения, знания и качества, а благодарение на партньора ни ще превърнете професионалните си цели в реалност.

Възползвайте се от нашата програма за сътрудничество с Колеж "Света Ариадна", ако желаете да продължите своето професионално образование в областта на туризма, маркетинг, информатика и моден дизайн, или икономика и мениджмънт, придобивайки колежанска диплома с право на упражняване професията след втората година. Желаете бакалавърска степен, може да получите и нея след още 2 години в записване на специалност в един от партньорските университетите на колежа.

Получавате 100% признаване на преминалия към нас курс на обучение и съответните предмети след издаване на приложение към сертификата ви от наша страна.

Офертата е осигурена от АКАДЕМИЯТА БГ ЕООД, ЕИК: 206235369 (The Academy).
Онлайн курс "Психолингвистика и психология на развитието" с 6-месечен достъп, плюс бонус - курс Project Management
Топ цена: 3599лв Грабни ваучер
10грабнати ваучера

Още за разграбване:

Виж всички оферти

Последвай Grabo.bg:

Facebook Instagram
Адрес и контакти
онлайн услуга academy-bg.com
Отзиви от клиенти (148)
Отлична организация!
Препоръчвам
Ana 5
Много кратка ,точна и ясно обяснена информация !
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)