Wave Net е създаден през 2004 година в град Бургас и се занимава с:

• Продажба, асемблиране и сервиз на компютърни системи, компоненти, сървъри и офис техника, производство на световно известни фирми;

• Проектиране и изграждане на локални компютърни кабелни и безжични мрежи;

• Продажба и сервиз на телефонни централи и мобилни телефони;

• Комплексни услуги и експертни консултации в областта на информационните технологии, комуникациите и системната поддръжка;

• Продажба и поддръжка на компютърен софтуер.

Wave Net предлага продукти на световно известни компании, доказали се с качеството и надеждността на своите изделия. Доставка във възможно най-кратки срокове. Перфектно сервизно обслужване в гаранционния и следгаранционен период. Екип от опитни, висококвалифицирани специалисти. Отлична инфраструктура. Индивидуален подход към всеки клиент. Професионално отношение и коректно сътрудничество.

Wave Net участва в Grabo.bg от 26 Март 2013

Прочети още
Най-нови оферти от Wave Net:
-50% Хардуерна профилактика на настолен компютър или лаптоп
Хардуерна профилактика на настолен компютър или лаптоп
Цена: 9.95лв
20лв
·Грабнати ваучери5 · Грабомани закупили офертата5 · Преглеждания на офертата1822
Дата на стартиране на офертата26.03.2013г · Офертата се е промотирала 7 дни7 · Средна оценка за офертата от общо 3 ревюта.
2.3
Отзиви от клиенти:
След намесата на специалистите от Wave Net дисплеят на лаптопа, който бях им дал за профилактика, вече не работи, като при оставянето му при тях си работеше нормално. От фирмата отказаха да поемат вината за неадекватната диагностика, която направиха, ето защо ще се обърна към Комисия Защита на Потр.