Отзиви от клиенти за Uni Holidays:
Всички оферти
Много благодаря за всичко което направиха компанията.
Професионално обслужване. Комфортно обзаведен автобус.
jliqna 1
не ни хареса базата мното остарял хотел отговаря на 2 звезди ,кухнята еднообразна .Обслужването на ниво ,не си заслужава киометрите .DIDIM BEACH RESOR I ELEGANSE 5
Не съм доволна от туристическата агенция. Транспортната услуга беше извършена с изключително стари автобуси. Автобусът се развали на ферибота, тракаше така че ще се разпадне всеки момент, беше тясно, мръсно и определено не предлагат по-евтин транспорт за да го приема за нещо нормално. За 12 часов преход с автобус мисля, че фирмата трябваше да се постарае. По отношение на хотела, мога да кажа че е на едно средно ниво, ако нямате някакви очаквания.
Много съм доволна от Uni Holidays, коректни, бързи и точни.
Останахме много доволни от почивката, единствената ми забележка е към агенцията- трябваше ли да ни оставите в хотела в 8ч сутринта , а да бъдем настанени в 14ч? 6ч ние стояхме, изморени от дългия път, за да бъдем настанени. Тук организацията беше под всякаква критика!
Много ни хареса, бихме повторили при първа възможност
Останах много разочарован от фирмата ,защото нямат никаква организация при посещението на града . Объркани , нямат комуникация по между си , оставиха ни даже да се прибираме сами след една от обиколките , ресторанта претъпкан ... Не бих ползвал отново услугите им !!!
Слаба организация, некомпетентност, неизпълнение на част от предвидената програма.
Покажи още ревюта