Учебен център Детелина е едно от първите частни училища за компютърно и езиково обучение на хора от всички възрасти. Създаден през 1992г, днес учебният център разполага с две модерни учебни бази и предлага над 30 вида различни курсове:

• Езикови - английски, немски, италиански, френски, испански, руски и гръцки език;
• Компютърни - Windows, Word. Excel, PowerPoint, Access, Photoshop, CorelDraw, Illustrator. InDesign, Flash и други;
• Специализирани - счетоводство, ТРЗ и личен състав, машинопис, бизнессекретари.

"През тези 23 години ние усъвършенствахме старите и разработихме нови методи и програми, отговарящи на най-съвременните изисквания и тенденции в образованието.
Ежегодно в нашата школа се обучават над 1000 човека, като спектъра на обучаващите методики и програми непрекъснато се разширява. На всеки курсист се предлагат разнообразни пакети от образователни услуги, където всеки може да избере най-подходящия за себе си курс и формат на обучение.
И разбира се основната гордост на Учебен център Детелина е нашият преподавателски състав. Всички наши преподаватели са внимателно подбрани и постоянно повишават своята квалификация.
Уютна обстановка, съвременно оборудвани учебни зали, квалифициран преподавателски състав - всичко това осигурява отлични възможности за обучение."

Учебен център Детелина участва в Grabo.bg от 01 Октомври 2015

Прочети още
Най-нови оферти от Учебен център Детелина:
-54% Двудневен курс за работа с Pivot Tables в Excel 2013 с 6 учебни часа
Двудневен курс за работа с Pivot Tables в Excel 2013 с 6 учебни часа
Цена: 50лв
108лв
·Грабнати ваучери9 · Грабомани закупили офертата7 · Преглеждания на офертата4882
Дата на стартиране на офертата01.10.2015г · Офертата се е промотирала 7 дни7 · Средна оценка за офертата от общо 3 ревюта.
5.0
Отзиви от клиенти:
poli 5
изключително професионални