Невероятно изживяване. Храната е толкова вкусна и обилна.
Едно невероятно преживяване препоръчвам го на всички
Преди два дни се върнах,от най-невероятното преживяване.което съм имала.Признавам си ,че имах очаквания ,но това което ми се случи,надхвърли и най-смелите ми представи.Организацията беше безупречна,организаторите-прекрасни млади хора,обслужването,храната и условията на пребиваване-супер,а рафтинга..
Преди два дни се върнахме,искаше ми се да не свършва. Изключително преживяване,осигурено от професионалисти. Препоръчвам горещо на всички. Отново бих пътувала с Traveltime и до друга дестинация. Млади, позитивни, зареждащи те хора,отлична организация във всяко едно отношение. Голямо БЛАГОДАРЯ!
Angel 5
За първи път ползвам услугите на фирма Traveltime и съм много доволен. Изключително точни и коректни млади хора, с чувство за отговорност. Много са гъвкави и с голямо желание да доставят удоволствие на своите клиенти. Желая им много успехи.
Тъкмо се връщам от там. Страхотно място с невероятна природа, усмихнати хора, много добри условия на настаняване, вкусна домашно приготвена храна, и много кеф в реката и през цялото време.. Отличен на организаторите....
Страхотно преживяване! Невероятен екип-отзивчиви, положителни и много мили! Перфектна организация, отзивчивост и помощ на всяка крачка - препоръчвам горещо!