Вече 17 години частни езикови школи TIT Schools професионално удовлетворяват нуждите на българския пазар по отношение на качествено чуждоезиково обучение по английски, немски, испански, италиански и руски език.

В учебната програма на школи TIT Schools са включени занимания по български език и математика за кандидат-гимназисти както и подготовка за 1-ви клас на деца от предучилищна възраст.

Характерно за обучението в частни школи TIT е целенасоченото, индивидуално подготвяне на обучаемите. Работата в малки групи позволява изграждане на творческа среда за самите курсисти. Всеки обучаем е уникален, индивидуален обект на занимание, до постигане на крайната цел – максимален резултат за съответното ниво или тестова степен.

Учениците на школата, след успешно полагате на международни изпити и тестове, продължават академичното си образование в България, Англия, Германия, Швейцария, Холандия, САЩ, Испания, Италия и Япония. През последните 3 години и половина сред завършилите възпитаници на школи TIT има представители в преподавателските среди на няколко университета в Англия и САЩ.

Школа TIT предлага и индивидуални занимания, съобразени с личностните нужди и академичните изисквания на всеки обучаван.

Като поредно преимущество в обучението в частни школи TIT е професионалното и балансирано съчетание на материално-техническа базар умела работа на квалифицирани преподаватели и изключително разумни цени.

TIT Schools участва в Grabo.bg от 04 Октомври 2013

Прочети още
Най-нови оферти от TIT Schools:
-50% Курс по английски език за деца от 2 до 5 клас - начинаещи или напреднали
Курс по английски език за деца от 2 до 5 клас - начинаещи или напреднали
Цена: 280лв
560лв
·Грабнати ваучери1 · Грабомани закупили офертата1 · Преглеждания на офертата4502
Дата на стартиране на офертата04.10.2013г · Офертата се е промотирала 5 дни5