Отзиви от клиенти за Sun Travel:
Всички оферти
Страхотен и компетентен екскурзовод. Всичките места който посетих ме бяха страхотни имахме и попътен вятър със страхотно време за края на ноември.
Екскурзия до Керкира и Кавала - отлично организирана и на доста добра цена!
Благодарим за хубавата екскурзия! Въпреки объркването от наша страна си изкарахме чудесно. Поздрави.
Много добра организация, много добри маршрути!
Чудесна организация от началото до края! Хотелът беше приятен, с чудесна градина, персоналът му - повече от отзивчив. Относно екскурзоводът - Силвия, адмирации към позитивната й личност и склонност към изненади! На шофьора Христо - пожелавам повече спокойствие при изпълнение на превоза.
Много благодарим за прекрасната екскурзия!
Професионална организация, много сърдечно отношение и добро настроение! :-) Благодарим на Ирина- нашия екскурзовод за всичко това! С радост ще пътуваме отново със Sun travel! :-)
Доволна съм, но екскурзоводката можеше да предложи по-актуална и практична информация.
Нашата почивка е за края на месец август,но по отношение на разяснения по офертата и условията ,бърза организация,сключване на договор и любезното отношение на момичето с което контактуваме в офиса, оценката ми е отлична.Надявам се както организацията,така и почивката ни да мине по най-добрия начин.
Изкарахме един прекрасен Великден !Организацията беше на много добро професионално ниво,така че на нас не ни остана нищо друго освен да се забавляваме .Екскурзоводката Ирина беше душата на групата- грижеше се за всичко,така че да се чувстваме максимално добре!Спечелихте ни като клиенти!
Покажи още ревюта
За 2693 дни публикувахме 113439 оферти, които се разграбиха
5 614 412 пъти, спестявайки 122 027 76179 лв на 508 902 грабомани!