Отзиви от клиенти за Sun Travel:
Всички оферти
Добра екскурзия до Кавала. Перфектен шофьор Краси, въпреки малко старичкия автобус. Разходката по езерото Керкини няма смисъл, само чайки. Пещерата Алистрати е уникална, а отвън пийте сок от нар. Хотелът в Керамоти е чудесен. Екскурзоводката Дани е грижовна, но като екскурзовод не я препоръчвам.
Доволна съм с малки забележки . :)
Солун-Керамоти-Кавала - всичко беше на ниво: автобуса, хотела, екскурзовода! Много благодаря на Здравка, която показа отлични познания и допринесе за прекрасното прекарване! :)
Всичко е много точно и удобно.Не сме имали проблеми по какъвто и де повод
Прекрасна почивка, много добро обслужване, предоставят реалната информация за офертите
Както организацията, така и самия престой бяха коректно описани от страна на Сън Травел. Хотелът, мястото, обстановката, персонала и условията бяха на много добро ниво. Обстановката ни създаде изключителен уют и допринесе за пълноценната ни почивка. Разположението е близо до плажа, а собтвеника осигури транспорт до центъра. Останахме изключително доволни! Както и приятно изненадани от цялостната организация. За първи път ползваме услугата, но изградихме мнението да станем ваши лоялни клиенти.
Доволна съм от обслужването на Силвия.Шофьорите бяха много добри.Храната беше добра.Стаята беше добра, спокойно, но с комари. Собственикът беше учтив.Пътуването на връщане беше с автобус стар, отзад беше горещо от двигателя и миришеше.Силвия помагаше.Платихме транспорта си с парите за пътни такси .
Отлична организация и екскурзоводско обслужване. Впечатлени сме от екскурзията до Атон.
Покажи още ревюта