Миглите паднаха на третия ден... Съжалявам но радостта ми трая точно три дни. Пазех ги от влага, търкане и грим, но уви...Освен това ми сълзат очите и миглите ме бодат. Явно не са копринени както ми казаха а пластмасови. Иначе момичето беше любезно. Явно лепилото не е ок и до вечерта миглите се килн
Изключително съм недоволна.Момичето беше много любезно, но просто се справи ужасно. Адски много сълзи ми текоха през самият процес, а не си слагам за първи път и не е било така.Вмомента на места ме боде, защото не да сложени както трябва, на едното око са сложени над миглите, пълен ужас
Много добра! Страхотно отношение! Благодаряяяяя
Много добро обслужване, много съм доволна :)
Посетих салона без ясна представа какво искам, споделих го на момичето и ...резултата е- перфектен маникюр, уникални декорации!
Благодаря ти мило момиче!
Препоръчвам на всички!
Доволна съм от услугата, маникюристката ме консултира и изпълни желанието ми за декорация. Лакът им издържа вече почти три седмици.
Доволна съм от услугата,ще посетя отново.
Ilona 5
Изключително доволна съм от услугата и отношението, което получих. Препоръчвам маникюристка с две ръце, защото работи професионално, естетичен поглед има и дава всичко от себе си. Получих високо качество , много над стойността на ваучера за услугата и ще отида пак.
Благодаря Ви!
Много добра оферта.
Покажи още ревюта