Доволна съм от услугата и обслужването, след необходимия брой процедури имам вече и видимо подобрение
Относно Почистване на водно-киселинен принцип, плюс аквапилинг, маска и ампула по избор: Цялата процедура трая 45 минути, дамата предупреди, че порите не се почистват в дълбочина, само леки замърсявания. От самата оферта не ставаше ясно, но така или иначе - почистиха ме, любезни бяха, нямам забележк
Процедурата е много хубава, лицето ми стана гладко. Служителката е отличен професионалист, разбира си от работата. Много съм доволна и с удоволствие бих ги посетила отново. Всички са много любезни и коректни.
Обстановката в студиото е приятна, но персонала не - на рецепция посреща момиче, което не говори български, докато козметичката и маникюрстката нещо се суетяха навътре. Процедурата за водно почистване не е нищо особено и не отговаря на гръмкото описание в офертата,въобще не е 100 мин.
Козметичката е много старателна и внимателна. Но апаратурата не беше регулирана, вакуумът беше недопустимо силен.
Обстановката в студиото е приятна, с релаксираща музика,но отношението беше под всякаква критика от страна на момичето на рецепция и жената,която ми направи процедурата.Апаратът,с който се прави кавитация изобщо не е хубав,буквално ми изпържи кожата,неприятно и болезнено преживяване без резултат.
Първо записването на час по телефона беше мисия невъзможна, свързах се на Вайбър.След това часа ми беше насрочен за 19:00ч., пристигайки в 18:50ч. ме информираха да изчакам малко и ще ме вземат, това беше в продължение на няколко пъти и вече благополучно след 40 мин. след обявения ми час ме приеха.
Прекрасен екип и отзивчиви служители
За 3272 дни публикувахме 163732 оферти, които се разграбиха
7 168 761 пъти, спестявайки 144 624 29983 лв на 604 760 грабомани!