Зариа Фен от 1 година
Татяна 5(Прекрасен професионалист!)Фен от 1 година
Albena Фен от 1 година
Албена Фен от 1 година
Цветелина 5Фен от 2 години
Преслава Фен от 1 година
Dzhamy 5Фен от 2 години
Maral 5Фен от 1 година
Диана 5(Супер Маги! Много съм доволна!)Фен от 1 година
ивайла 5(ok)Фен от 2 години
Николета 5Фен от 1 година
iva Фен от 1 година
slavinka Фен от 1 година
Bilyana 5(Прекрасно обслужване, много м..)Фен от 2 години
Яна 5(Останах много доволна от обсл..)Фен от 1 година
Dimitrinka Фен от 2 години
Йорданка 5(Отлична работа, препоръчвам)Фен от 1 година
aleksandra Фен от 1 година
Марина Фен от 2 години
Boryana Фен от 2 години
kamelia Фен от 1 година
Vanq Фен от 1 година
Ивелина 5Фен от 1 година
Ирена 5(Чудесен маникюр! Благодарност..)Фен от 1 година
Adelina Фен от 1 година
Rositsa 5(Добър професионалист,мила и с..)Фен от 1 година
Теменужка Фен от 1 година
Миглена Фен от 1 година
Диана Фен от 1 година
eva eva Фен от 1 година
Лияна Фен от 2 години
Ивелина Фен от 1 година
Ивелина 4(Доволна съм!)Фен от 1 година
Петър Фен от 2 години
Данка Фен от 1 година
Жулиета Фен от 1 година
Христиана 5(Страхотно обслужване. Препоръ..)Фен от 1 година
Виолета Фен от 1 година
Теодора Фен от 1 година
снежка Фен от 2 години
Татяна 5(Изключителен професионализъм ..)Фен от 2 години
Виктория 5Фен от 2 години
Венелина Фен от 1 година
Цветанка Фен от 1 година
ралица Фен от 1 година
Валентина Фен от 2 години
Angelina 5(Препоръчвам! Качествена работ..)Фен от 1 година
marielka1979 5(Благодаря)Фен от 1 година
АНТОАНЕТА Фен от 1 година
DESISLAVA 5(Перфектна)Фен от 1 година
мирослава Фен от 1 година
iolanda Фен от 1 година
Reni Фен от 1 година
Деяна Фен от 1 година
Надежда Фен от 1 година
Емилия 5Фен от 2 години
Мая 5(Професионално обслужване, при..)Фен от 1 година
GINKA Фен от 1 година
Нели Фен от 1 година
silvia 5(Изключително съм доволна от о..)Фен от 1 година