Здравейте,

Преди малко се върнах от екскурзията до Керкини със Солео 8 и бих искал отново да изразя моята благодарност за хубавото време и интересна информация, с която бях обогатен. Няма да коментирам негативните отзиви тук, но мога да кажа от опита си днес, че Венелин Сапунджиев е отличен екскурзовод, професионалист и много прям, прозрачен и отдаден на професията си човек.

Така че, давайте смело напред, очаква ви незабравимо преживяване! Хората са точни!
Поздрави! :)
Възмутен и крайно разочарован съм от тази туристическа агенция СОЛЕО 8. Липсва организация, нагло и просташко отношение към клиентите. Не пътувайте с тази фирма, очакват ви неприятни изненади, подигравки и обиди от " ЕКСКУРЗОВОДА"
Некоректни, арогантно поведение на екскурзовода Венелин Сапунджиев към пътниците и шофьорите.Автобуса се развали по магистралата и ни остави да чакаме 8 часа без да се интересува добре ли сме.И накрая едно извинение не получихме нито от него нито от фирмата Солео8 .
Не Пътувайте с тях !!!
Отвратително отношение.Не пътувайте с тази фирма,по некоректни хора не съм виждала,след като ме накараха да платя ваучера ми казах че не мога да пътувам.Въобще не са в час,не знаят колко човека имат и въобще какво правят.Пълна пародия...Не се хващайте с тези хора,защото само ще си скъсате нервите..и да отидете с тях някъде не се знае как ще изкарате.На посочения телефон отговаря една нервна проста и отвратителна жена, която се казва Леонора Ангелова която не знае колко човека са записани.
Може ли по електронен път да се сключи този писмен договор,след получаване на ваучера?
Фирма Солео 8 не заслужава и половин звезда, не зная как изобщо някой може да се впечатли от Венелин, той е абсолютна пародия на екскурзовод. Няма по-зле организирани екскурзии, не препоръчвам тази фирма на никого!!!!!
След пътуването на 26,10,2017 г до Солун искам да благодаря на Венелин, Елеонора и Пламен за прекрасното преживяване. Поклонихме на мощите на св. Димитър, направихме обиколка с автобуса на Солун, спирахме за кафе и се насладихме на прекрасни гледки. Остана ни време и за ресторант, някои се разходиха с корабче, даже и напазарувахме 3 в 1.През цялото време на пътуването Венелин ни разказваше увлекателно за всички места през които минавахме и пускаше подходяща музика. Препоръчвам-отлично!
Екскурзия до Кавала и Амолофи

Прекалено дълго пътуване. Маршрута, със 100 км. по-кратък /през Гоце Делчев/, без бавене на границата, стана 7 часа.
И за двата дни времето за плаж беше по четири часа, което за мен лично е крайно недостатъчно. Плажа след 12:30-13:00 е натоварен.
За 2847 дни публикувахме 126682 оферти, които се разграбиха
6 047 116 пъти, спестявайки 128 748 53336 лв на 534 142 грабомани!