Беше ми обещано да ми се върнат парите за два ваучъра, които не използвах,защото фирмата не спази дестинацията, обявена за тази дата - еднодневен тур до вр.Белмекен на 22.09.2015 . И до днес това не е направено . Вероятно трябва да се обърна към Комисията за защита на потребителите .
Хубава екскурзия до Мальовица. Но шофьорът заяви още сутринта, че трябва да бъде в София в 19 ч. ?! и че ние трябва да сме при микробуса в 17,30. Естествено, това не е възможно. Потеглихме в 18,10, което беше посрещнато със сумтене и последвано от каране с бясна скорост и забранени изпреварвания...
Чудесна екскурзия до Рилските езера!Благодаря на фирмата и планинските водачи.
Моето пътуване беше изкачване до връх Мальовица, което е едно прекрасно място и не беше свързано с екскурзоводско обслужване.Като препоръка мога да кажа- да има музика в автобуса, това много повишава настроението!Бих препоръчала също разнообразяване на досегашните програми с нови предложения.
Velina 4
Екскурзията до Копривщица и връх Богдан бе отлична. Заслужава си катеренето. Би било добре, по-стегната организация от тур оператора и да има един придружител с групата.
На 29 август бях на екскурзия до Рилските езера. Организацията беше добра до последните 3 часа, които развалиха прекрасното преживяване. В 18 часа групата беше качена на автобуса в Паничище и чакахме до 19 часа 2 двайсетгодишни момичета, които се бяха забавили по пътя. Навлизайки в София шофьорът н
Ani 5
Прекарах си страхотно!!! Отново ще използвам услугите ви за други екскурзии.
За пореден път използвам услугите им, много съм доволна!
Ани 5
Планинската разходка много ми хареса. Всичко беше добре организирано и водачите бяха на нужното професионално ниво. Тези екскурзии са много подходящи за хора, които не познават планината, но искат да прекарат един прекрасен ден сред нейната красота.
Покажи още ревюта