Беше ми обещано да ми се върнат парите за два ваучъра, които не използвах,защото фирмата не спази дестинацията, обявена за тази дата - еднодневен тур до вр.Белмекен на 22.09.2015 . И до днес това не е направено . Вероятно трябва да се обърна към Комисията за защита на потребителите .
Хубава екскурзия до Мальовица. Но шофьорът заяви още сутринта, че трябва да бъде в София в 19 ч. ?! и че ние трябва да сме при микробуса в 17,30. Естествено, това не е възможно. Потеглихме в 18,10, което беше посрещнато със сумтене и последвано от каране с бясна скорост и забранени изпреварвания...
Чудесна екскурзия до Рилските езера!Благодаря на фирмата и планинските водачи.
Моето пътуване беше изкачване до връх Мальовица, което е едно прекрасно място и не беше свързано с екскурзоводско обслужване.Като препоръка мога да кажа- да има музика в автобуса, това много повишава настроението!Бих препоръчала също разнообразяване на досегашните програми с нови предложения.
Velina 4
Екскурзията до Копривщица и връх Богдан бе отлична. Заслужава си катеренето. Би било добре, по-стегната организация от тур оператора и да има един придружител с групата.
На 29 август бях на екскурзия до Рилските езера. Организацията беше добра до последните 3 часа, които развалиха прекрасното преживяване. В 18 часа групата беше качена на автобуса в Паничище и чакахме до 19 часа 2 двайсетгодишни момичета, които се бяха забавили по пътя. Навлизайки в София шофьорът н
Ani 5
Прекарах си страхотно!!! Отново ще използвам услугите ви за други екскурзии.
За пореден път използвам услугите им, много съм доволна!
Ани 5
Планинската разходка много ми хареса. Всичко беше добре организирано и водачите бяха на нужното професионално ниво. Тези екскурзии са много подходящи за хора, които не познават планината, но искат да прекарат един прекрасен ден сред нейната красота.
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)