Отзиви от клиенти за СМДЛ Лаборекспрес 2000:
Всички оферти
Изключително непрофесионално и грубо отношение към клиента. Изглежда , че покрай корона вируса, основната "специализация" на персонала е във вземането на бърз/PCR тест. Всяко едно друго изследване стои на заден план , без значение колко си чакал навън на улицата в зимна обстановка.
Silvia 5
Отлична оценка, но аз по принцип си харесвам Лаборекспрес :)
Ввинаги съм била изключително доволна откъм обслужване и резултати. Особено подходящо място за изследване на деца. Но последния път с този ваучер останах разочарована от вземането на кръв от нова или непозната за мен лаборантка. Беше болезнено и остана хематом.
Доволна съм от обслужването. Препоръчвам, когато обявявате цени с намаления към ваучера, да ги спазвате. При мен това не се случи. Включих си допълнителни изследвания и инсулин при използване на ваучера. Обявена цена за инсулин 12 лв, а таксувани в касовия бон 15 лв.Некоректно!
Препоръчвам ги .
бързи и точни!
Бързина и коректност
ул. Хр. Смирненски 3, Военноморска болница, ет. 2, каб. 25 преди седмица  ·  · Подкрепям това мнение!
Отлично състояние
Много добро отношение към пациента.
ул. Илинден 1, МЦ Хелиос, ет. 1, каб. 1 преди седмица  ·  · Подкрепям това мнение!
Не си спазиха работното време и в конкретния ден дойдоха на работа в 7.35 ч. Оттам нататък докато отворят, започнаха работа към 7.45 ч. Съответно се образува опашка и то в тази епидемия. Също така да бъдат малко по-любезни с хората.
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 089 241 0012 (10:00 - 18:00ч)