Клинична лаборатория - град Варна

СМДЛ Лаборeкспрес 2000 е клинична лаборатория обслужваща град Варна и областта. Лабораторията е модерно оборудвана с апаратура последни модели на утвърдени и водещи фирми в лабораторната диагностика. Асортиментът на лабораторията е изключително широк и включва всички основни и допълнителни изследния, които могат да се наложат за профилактика или диагностика на заболяване - хематология, биохимия, хормони, туморни маркери, вирусни маркери, имунология, алергии и хранителна непоносимост и др. Пълна информация за предлаганите от нас изследвания и тяхното описание можете да намерите на страницата ни с Видове изследвания. Цените на предлаганите изследвания са напълно достъпни и конкурентни. За улеснение на пациентите са разработени серия диагностични пакети за различни видове заболявания и профилактика на преференциални цени.

Осигуряването на безопасността и надежността за вас и медицинския персонал при ежедневната работа с кръвни материали се осъществява чрез използването на специална затворена система за вземане на кръв, състояща се от индивидуални комплекти за еднократна употреба, които осигуряват ефективна защита, удобство и по-добро качество на пробите. Професионализмът на всеки един от екипа е още една гаранция за качеството на лабораторната дейност. В лабораторията работят утвърдени специалисти в областта на клиничната лаборатория и микробиология.

"Ние се гордеем с качествата на нашият лаборантски състав - грижа към пациента, прецизност и всеотдайност. За удобство на хората с ограничена подвижност ние извършваме посещения до домът им. Лабораторията предлага различни възможности за получаване на резултатите от вашите изследвания: на място, чрез вградената в сайта система за Online резултати, чрез куриер, по пощата или по e-mail, съгласно Вашите предпочитания.

Нашето бъдеще...
Нашата лаборатория постоянно развива своята дейност и нашият стремеж е към подобряване на качеството, намаляване времето за изпълнение и увеличаване броят на нашите изследвания. Наред с резултатите от регулярния вътрешен и външен качествен лабораторен контрол, мнението на лекарите и пациентите е от най-голямо значение при постигането на тази цел. Ето защо, наш приоритет е осъществяването на обратна връзка с всеки един от тях.
Наша най-висша отговорност е грижата за Вашето здраве! Благодарим Ви за Вашия избор и доверие!"

СМДЛ Лаборекспрес 2000 участва в Grabo.bg от 04 Юни 2016

Прочети още
Най-нови оферти от СМДЛ Лаборекспрес 2000:
Хормонално изследване на щитовидната жлеза - TSH, FT3 и FT4
Хормонално изследване на щитовидната жлеза - TSH, FT3 и FT4
Топ цена: 29.40лв ·Грабнати ваучери84 · Грабомани закупили офертата76 · Преглеждания на офертата971
Дата на стартиране на офертата12.07.2023г · Офертата се е промотирала 22 дни22 · Средна оценка за офертата от общо 2 ревюта.
5.0
-40% Изследване на 43 общи показателя, плюс антитела IgG за Covid-19
Изследване на 43 общи показателя, плюс антитела IgG за Covid-19
Цена: 36.25лв
60.40лв
·Грабнати ваучери417 · Грабомани закупили офертата333 · Преглеждания на офертата5718
Дата на стартиране на офертата10.05.2023г · Офертата се е промотирала 85 дни85 · Средна оценка за офертата от общо 25 ревюта.
5.0
-30% Изследване на нивото на витамин D, плюс измерване на общ и йонизиран калций
Изследване на нивото на витамин D, плюс измерване на общ и йонизиран калций
Цена: 23.45лв
33.50лв
·Грабнати ваучери198 · Грабомани закупили офертата168 · Преглеждания на офертата1902
Дата на стартиране на офертата10.05.2023г · Офертата се е промотирала 85 дни85 · Средна оценка за офертата от общо 13 ревюта.
5.0
Виж всички оферти
Отзиви от клиенти:
Бързо и любезно обслужване
georgi 5
Както винаги обслужването беше много добро.
Много приятен екип!
професионално обслужване
ул. Илинден 1, МЦ Хелиос, ет. 1, каб. 1 преди 10 месеца  ·  · Подкрепям това мнение!
професионално обслужване
ул. Илинден 1, МЦ Хелиос, ет. 1, каб. 1 преди 10 месеца  ·  · Подкрепям това мнение!
Всички оценки (2501)
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)