Отзиви от клиенти за Save Tours:
Всички оферти
Уникална програма - столиците на Европа! Всичко беше отлично организирано! Екскурзоводката Даниела и шофьора Георги бяха много комуникативни и усмихнати. Караха ни да се чувстваме спокойни и да се насладим на обиколката! Открихме Save Tours наскоро и не съжаляваме за избора си! С нетърпение очакваме и следващото пътуване с тях - до Скандинавия! Поздрави и до нови срещи! Прекрасни сте целия екип!
Перфектно организирана екскурзия! Много съм доволна от отношението и работата на Даниела и Георги. Местата, които посетихме, бяха прекрасни, хотелите - доста симпатични. Напълно отговори на очакванията ми и отново бих пътувала със Сейв Турс. Благодаря ви!
Програмата не е добре балансирана. Всички екскурзии се заплащат допълнително. Цената е само за хотел, закуска, полет и трансфер. За тази цена би било добре поне екскурзиите в града, в който ще сенощува да са включени. Самите екскурзии включват само панорамна обиколка. Няма време за допълнително посещение на музеи и забележителности. Стаите в хотела в Прага на практика бяха единични с допълнително легло, което като се завъртиш, тръгва да се мести. Екскурзоводката чудесна.
Страхотна екскурзия до Египет! Всичко беше организирано много добре и от Сейф Турс, и от страна на египетската фирма ,която ни посрещна и развежда там! Страхотни усмихнати и положителни хора! За 4 дни се скъсахме да обикаляме ,но видяхме и останахме изключително впечатлени! Благодарим!
Страхотна екскурзия и организация! Много сме доволни от екскурзоводката Дани Върбанова и шофьора Жоро! Щастливи сме и сме благодарни за това изживяване! Благодарим на целия екип на Сейф турс! 🌞🌞🌞
Прекрасна екскурзия до Испания и Мароко на 24.03. Наситена интензивна програма с много обекти и забележителности. Невероятна екскурзоводка - Тереза - компетентна, внимателна, забавна. Хубави хотели и храна. Винаги ползваме услугите на Сейф турс защото ни предоставя възможност със сравнително малък бюджет да пътуваме до различни дестинации и да се докоснем до места, за които мечтаем. Благодарим на екипа на фирмата и вече планираме есенната програма за пътешествия.
Много сме доволни от проведената екскурзия до Брюксел, Париж и Лондон. Цялата организация бе на високо ниво, фирмата бе съобразила програмата с актуалното положението в Париж. За Лондон, наистина един ден е малко, но все пак успяхме да видим основните забележителности, а в останалите 2 дни видяхме най-красивите места от Англия - Стоунхендж, Солсбъри, Бат, Оксфорт и Уиндзор, което бе по-ценно за нас. Благодарим на двете екскурзоводки Лидия и Пенка - невероятен професионалист! Автобусът е нов.
Пътувах с фирмата до Израел и повече никога няма да си го причиня! Непрофесионално и грубо отношение!
Pазочарована съм от Save tours. В 8:00ч. тръгнахме за Цюрих, пристигахме в 9:00ч. и ни се каза, че църквата, магазините, отварят в 10:30 и чакахме на студа като циганчета. Съвсем спокойно можеше да се тръгне 1ч по-късно.В неделя ни заведоха във Веве, Монтрьо, всичко беше затворено. Когато пристигнахме в замъка Шато де Шийон беше затворено и неможахме да влезим.Чакахме групата която се качи на гара Юнгфрау 5ч.-3ч. в Венген, 2ч. в автобуса. На летището ни стовариха 3,5ч. по-рано.ОРГАНИЗАЦИЯ НУЛЕВА
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)