Maria 5
Чудесно място! На всички (двама възрастни и малко дете) много ни хареса и определено ще посетим отново. Всички са много мили и е истинско удоволствие да сме там!
Lyudmi 5
Доволни сме от обслужването. Бихме посетили отново!
Изключително внимателен и отзивчив колектив.Обстановката е много приятна и релаксираща. Препоръчвам да посетите това място и то не само един път. Има ефект!
Много приятна обстановка, изключително приветлив персонал, който дава пълна информация за ефекта от солната стая.Пак ще посетим с децата!
Любезно и мило обслужване. Подробно се дава информация как солта действа върху организма ти. Страхотно място за релакс, препоръчвам!
Професионално обслужване и отношение.
Посещавала съм няколко стаи в София, но тази наистина се отличава с много високо качество. Атмосферата е страхотна-погрижили са се децата наистина да се забавляват :) Персоналът са много отзивчиви и мили хора.Ще направя курс от няколко посещения.
Приятно място с добро обслужване. Бихме посетили отново!
Посетих солната стая на редовна цена и я посетих с ваучер - разликата е огромна. Когато отидох с ваучер, качеството на услугата беше на 1/3та от това когато заплатих пълна цена.
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 089 241 0012 (10:00 - 18:00ч)