Изключително доволна! Препоръчвам!
Страхотно обслужване....много приятна среда:)
Borqna 4
Доволна съм от обслужването.
Въпреки двата опита да се запази час в салона, удобен за двете страни, не успяхме да се възползваме от услугите им - подаръкът остана на лист хартия. Нелюбезно отношение по телефона, почти грубо, при опит да се удължи срока на ползване. Свекърва ми, на която подарих ваучера, остана разочарована.
Irina 5
Страхотна , много съм доволна
Безкрайно недоволна останах, никакво отношение към клиентите. Няма боички за декорация и съответно не може да прави.Имаше 3 цвята гел лак, вече ще съм по внимателна като си купувам ваучер за маникюр от този саит ... :)
maya 2
Не съм доволна от отношението на момичето.Държеше се така ,все едно съм натрапник,обезпокоил деня и.Цялата процедура траеше 30 мин.а беше посочена 60-70.Но не времетраенето беше проблема,а това,че ако изрично не бях попитала за декорациите,които ми се полагат,тя не си направи труда да го спомене.
МНОГО СЪМ ДОВОЛНА! ЩЕ ПОСЕТЯ САЛОНА ОТНОВО! ПРЕПОРЪЧВАМ ГО НА ВСИЧКИ. НАЙ-ГОЛЯМО ВПЕЧАТЛЕНИЕ МИ НАПРАВИ ДОБРАТА ХИГИЕНА - ЗА ПЪРВИ ПЪТ МИ БЕ НАПРАВЕН МАНИКЮР С РЪКАВИЦИ (МАНИКЮРИСТКАТА БЕШЕ С ТАКИВА- КАТО В ЛЕКАРСКИ КАБИНЕТ ;) ) КОЕТО НЕ СЕ ОТРАЗИ НА ДОБРИЯ РЕЗУЛТАТ НА МАНИКЮРА МИ!
Dida 5
Изключително приветливо и обстойно обслужване.
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 089 241 0012 (10:00 - 18:00ч)