Много съм доволна от професионалното и любезно отношение. С удоволствие ще повторя посещението на салона!
Изключително съм доволен, страхотен професионалист и прекрасна компания за разговор . Процедурата беше страхотна имаше и бонуси . Определено бих отишъл отново ! Ефекта се забелязва от първата процедура, кожата е по-гладка и мека, добре хидратирана. Благодаря !
Aurora 5
Прекрасни процедури за лице, с проява на индивидуален подход и усет към клиента. Старание, професионализъм, позитивно и ведро отношение, в чист, топъл и уютен салон- все фактори, за чудесно и полезно изживяване.Браво на Надя и искрени успехи! И до пак!
Благодаря за оказаното внимание и професионализма! За времето прекарано в салона се почуствах обгрижена и важна. А кожата на лицето ми е вече перфектна! С удоволствие ще посетя отново!
Milena 5
Прекрасно преживяване! И резултатите много ми харесаха - гладка и свежа кожа, без обичайното чувство за опъване и сухота. Надя има вълшебни ръце, които усещат къде, как и колко да се движат, което предизвиква чудесно отпускане и чувство, че се отнасяш нанякъде.
Прекрасна процедура! Перфектно изпълнение! Препоръчвам!
Nadia 5
Професионална и отлично свършена работа. Мястото е приятно, процедурите още- повече. Надя е любезна и мила. Разбира си от работата.
Страхотна процедура и още по-страхотно отношение!
Процедурата е вълшебна,а Надето е прекрасна - изключително внимателна и любезна, с грижа за клиента. Ще посетя отново. Благодаря за приятелското отношениие.
Irena 5
Много съм доволена. Не бях си купила ваучера с правилната процедура за мен и козметичката ми предложи друга ,подходяща за мен.
Професионално обслужване.
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)