Betina 5
Страхотна е прекрасната дама, която поставя миглите! Истински професионалист, а миглите са много леки и изглеждат прекрасно!
Препоръчвам :)
Супер доволна съм и пак, ще отида задължително ♥️
Единственото,което се разминаваше беше това, че трайността на масажа е в продължение на час и половина.Продължи точно един час от влизането ми до повторното ми обличане.Но като цяло всичко беше много добре,момчето беше много внимателно, търпеливо и възпитано, свърши си работата професионално.
Lubina 5
Много съм доволна- Евгени е много добър масажист, любезен и внимателен
не съм доволен защото се обаждах 5-6 пъти докато си запиша час че все човека не си носил електрония бележник и не можел да ме запише това за мене е много несериозно. Масажа и двата ми продължиха по 40 а не по един час както пишеше и като ги попитах защо толкова малко ми отговори толкова ти си готов.
Asya 1
Кофти масажисти, несериозно отношение към работата имаха. Жегата в студиото беше неописуема.
Страхотно качество на обслужване. Ползвах услугите им два пъти за подстригване - веднъж ме подстрига току що обучено момиче, и веднъж майстор-фризьорката Цвети. И двете бяха страшно мили и си свършиха отлично работата. Моите адмирации към Цвети - рядко срещан професионализъм и внимателно отношение.
Уникални са!Преди да посетя салона имах фобия от коафьори.Наистина момичетата са професионалисти.Успех :)
Страхотно качество на обслужването :-)
НИКАК НЕ СЪМ ДОВОЛНА, ТЪЙ КАТО ЗАПЛАТИХ ДОПЪЛНИТЕЛНО ЗА ПРИЧЕСКА, КОЯТО СЕ РАЗВАЛИ БУКВАЛНО СЛЕД 1 ЧАС - ДАДОХА ДА МИ Я НАПРАВИ ТЯХНА СТАЖАНТКА , КАТО ТЯ САМАТА СПОДЕЛИ, ЧЕ ЗА ПЪРВИ ПЪТ ПРАВИ ПОДОБНА ПРИЧЕСКА!!!!!
Покажи още ревюта