Bella 5
Много вежливо и професионално отношение към клиента.
maja 4
Много съм доволна от обслужването.Момичето беше много любезно и внимателно,даде ми много съвети за грижата на моята коса.Бих я посетила отново.
Много съм доволна от вниманието и обслужването!
Времето, което прекарах в салона беше прекрасно. Чувствах се специална и ценена. Дамата, работеща в салона е страхотен професионалист и много мила и приятна. Грижата за косата ми беше с качествени продукти бързо и ефективно. Доволна съм и препоръчвам на всички.
Доволна съм от прическата, която ми направиха. Дамата, която ме подстрига, беше много учтива. Отново бих посетила салона.
Olga 1
Съжалявам, но съм изключително недоволна от фризьорката, имах коса до кръста исках само връхчетата да ми се подстрижат,но в момента косата ми е до раменете и все едно съм си я накълцала с тъпа ножица. Никога не са ме подстригвали толкова лошо.
Добро обслужване, точно изпълненение на поръчката. Качеството на използваните от салона продукти е много добро. Крайният резултат от боядисването - също! Бих препоръчала да се отдели малко повече внимание на качеството на подстригването и сушоара.
Доволна съм от предложената услуга. Фризьорката е мила и дава полезни съвети относно грижите за косата. Останах очарована от крайния резултат и бих посетила салона отново! :)
Много съм доволна, бих дала 55 звезди, ако имаше. Истински професионализъм и отдаденост. Разкри възможности, които не мислех, че косата ми има - да стои на едно място, да има форма и да е бляскава. Освен това не си тръгнах само с нова прическа, а с много съвети и страхотно настроение, възхитена съм
Покажи още ревюта