Отзиви от клиенти за Ресторант Камелия:
Всички оферти
Обслужване- почти добро, поръчката ни беше сгрешена. Храна- занижено качество... Просто не е едновремешната " Камелия"....
Много благодаря за вниманието и хубавото обслужване
Отлично обслужване.Приятна обстановка.Големи порции. Почти месец по късно се върнахме обратно, порциите бяха дръстично намалени, ястията размразени или развалени или неотговарящи на описанието.Компенсираха ни , но стойността не отговаряше на заплатената...
Добро обслужване, вкусно приготвена храна. Много пъти съм посещавала ресторанта и винаги съм оставала доволна. Порциите с ваучери и на свободна консумация са с един и същ грамаж и са приготвени по един и същ начин.
всичко беше хубаво както винаги!обслужването може да се оптимизира.
Добро обслужване, храната беше вкусна, всичко нормално
Докато се опитвахме да обядваме във вътрешната зала на ресторанта, една котка си влизаше спокойно и сядаше между нас, на отсрещната маса стоеше собственичката с кучето си... Основното се забави 90 минути и пристигна с брутална смрад. Безумие е, че все още не са затворени от РЗИ, но сигнал подадохме!
Обстановката не е лоша, салатите бяха вкусни, но основното беше сухо и не ставаше за ядене с изключение на пилешките бон-филенца със сос.Направи ми впечатление това, че от съседната маса също върнаха храна. Хигиената не отговаря, имаше куче и коте вътре в ресторанта изключение прави WC.
Покажи още ревюта
За 3302 дни публикувахме 166263 оферти, които се разграбиха
7 234 170 пъти, спестявайки 145 481 14828 лв на 609 528 грабомани!