Отзиви от клиенти за Ресторант Aglea:
Всички оферти
Обслужването беше прекрасно. Храната много вкусно приготвена. Благодаря за обслужването.
много вкусна храна и чудесно обслужване !
Хареса ни.. Беше добра и храната и персонала..
С този ваучер се чувствах като втора ръка човек, ястията на тези на свободна консумация се сервираха за минимално време, а аз чаках час и половина за едни пилешки крилца, които далеч не бяха обещаните в офертата 1 килограм. Ако питате мен, по-добре не се лъжете да си взимате ваучер! Не бих повторила
Грилованите зеленчуци от ваучера не съществуваха, свинското беше много сухо, поръчахме си пърленки, които ни донесоха сурови и след като ги върнахме така и не получихме нови. Шоколадовият мус беше най-обикновен какаов крем от пакетче. Обслужването беше бавно. Няма да повторим
Няколко пъти се възползваме от офертите на ресторанта със семейството ми и бяхме доволни. Уви този път останахме разочаровани - от килограм свински мръвки, картофи и зеленчуци имахме 5 парченца месо, а зеленчуците липсваха изобщо. В менюто имаше минерална вода 500 мл. Получихме 330 мл за 1.50 лв.
Странно място.... Опитват се да привлекат клиенти, а обслужването и качеството на храната са далеч под минимума. Вмирисана кайма; вкиснато вино; топка тесто, вместо пърленка; салата, която по меню е 450 гр., а реално е не повече от 250 гр.; сос за скара, който всъщност е балсамов оцет!?!
Обслужването не беше на ниво, 20 мин чакахме за пиене; грамажа на салатите не беше този, които беше в менюто. Дълго време чакахме яденето, а все пак бяхме с ваучер и предварителна резервация. Не препоръчвам!
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 089 241 0012 (10:00 - 18:00ч)