Медицински център Репродуктивно здраве Д-р Щерев ръководен от акушер-гинеколога и "баща на инвитрото" в България проф. Атанас Щерев и имунолога проф. Станимир Кюркчиев, е първият специализиран медицински център, насочен към диагностиката, подготовката и лечението на сложни и дори считани за невъзможни за преодоляване случаи на инфертилитет.

В Медицинския център работят специалисти от различни области и младши лекари от екипа на утвърдения многопрофилен Медицински комплекс "Д-р Щерев".

Продължителността на всеки преглед е минимум 40 минути и се извършва с извънредна прецизност, персонално отношение и отговор на всички вълнуващи пациентите въпроси. Предвидено е достатъчно време за преглед, консултация и разработване на план за лечение.

В центъра се прилагат най-съвременните протоколи за поведение, диагностични и терапевтични процедури и асистирани репродуктивни техники. Всеки пациент се третира с нужното внимание и с разработване и прилагане на индивидуален план за поведение и терапия.

"Заставаме до вас по пътя към най-голямата радост - звънкия смях на бебе у дома!

При нас ще получите специализирани съвети, персонална подкрепа, безупречен професионализъм, високотехнологично оборудване и комфортна среда."

Репродуктивно здраве Д-р Щерев участва в Grabo.bg от 28 Април 2021

Прочети още
Най-нови оферти от Репродуктивно здраве Д-р Щерев:
Други популярни оферти
Remident Clinic -75%
Цена:
1990лв
80лв стойност
75% отстъпка
ДКЦ Асцендент -77%
Цена:
3499лв
155лв стойност
77% отстъпка
Дентално студио Д-р Дойков -80%
Цена:
1595лв
80лв стойност
80% отстъпка