Отзиви от клиенти за Relax Beauty&SPA:
Всички оферти
Косата изглежда по-здрава след кератиновата терапия
Сешоарът беше страхотен! Дамата беше чудесна - професионално и човешко отношение!
Много добро обслужване с разбиране и фокус към клиента !
Изключително отвратително отношение, половинчато изпълнение, измиването и инфраред пресата бяха отбиване на номер, подстригването също, за прическата изобщо не стана дума, нямаше никакво оформяне с преса или плитка. През цялото време се мрънкаше как се обезценявал труда й, подстригваше и други хора
Лоша услуга, не съм доволна и НЕ препоръчвам!
доволна съм от терапията, бързо ме подстригаха, което показват, че си разбират от работата, но не ми хареса (за 2 път ми се случва, в друг салон беше), пише прическа, а не я правят, в смисъл само сешоар, без специални неща, но като цяло препоръчвам :)
Отлично обслужване. Препоръчвам!
Наясно съм, че цената е ниска, но от вратата ми казаха, че за тази услуга прическа няма и “те”(кои са те не е ясно сигурно шефовете)могат да си пишат каквото си искат на тези обяви, но на тях не им плащат достатъчно пари за тези усилия.И ги разбирам, но така не се печелят нови клиенти.Успех все пак!
Katq 1
Изключително претупване на всичко - нито пресата беше преса, нито подстригването беше както трябва - беше ми обяснено, че не съм подстригана на етажи, а ми била изгоряла косата и нямало нужда да се подстригват по-нагоре краищата, а за оформяне с преса или плитка въобще не стана на въпрос! Не ходете!
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:00ч)