Отзиви от клиенти за Relax Beauty&SPA:
Всички оферти
Paula 4
Беше прилично, малко хладно в помещението, на лесно за намиране място.
Накараха ме да чакам 20 минути,тъй като за моя час бяха записани още 2 клиентки. Услугата не беше изпълнена изцяло,като прическата с преса накрая се пропусна от фризьора,който се опита да ме излъже,че ваучера бил само за инфраред преса,без прическа накрая. Сложи ми маска,за която не каза,че се плаща
Много съм доволна. Прекрасно отношение. Фризьорът ме подстрига много добре и останах очарована от резултата. След терапията, която си направих косата ми е мека и нежна на допир, ухае невероятно. Харетвам се благодаря Ви!!!
Много ми хареса терапията и подстригването!Благодаря :))
Доволна съм! Качествено обслужване.
Изключително доволна съм. Бях обслужена любезно, офертата бе изпълнена коректно, всяка стъпка ми бе подробно обяснена. Подстригването бе внимателно и съобразено с желанието ми. Получих ценни съвети за грижа за косата. Ефектът от процедурата се забеляза веднага и от близките ми. Препоръчвам горещо.
Kalina 5
Препоръчвам! Доволна съм от фризьорката и кератиновата терапия :)
Терапията влияе добре на косата ми, плюс ампулата, която винаги си взимам и доплащам на място. Салонът е с удобна за мен локация. Като минус мога да отбележа, че фризьорката, която е много мила и любезна, работи доста бавно, но отдавам това на старанието й даде най-доброто.
Покажи още ревюта