Мая 5
Много внимателна, мила и обясняваща това което ще извърши като процедура.
След ретуша веждите ми още не бяха заздравели хубаво и туша вече падна, и след като знам че проблема не е в мен и също така няколко мои познати ходиха и резултата беше същия и казахме ще не сме доволни и това не е нормално тя реагира остро иска ни още пари за да ги оправи на края се разбрахме ходихм
Изобщо не съм доволна,3 пъти ме прави и трите пъти ми пада,при положение,че съм си правила и преди Микроблейдинг(не при нея) и ми издържа повече от 2 години пигмента,кожата ми е не е проблемна и проблемът не е в мен.До колкото знам не съм и единствената,която си е закупила ваучер и е разочарована.
Simeon 3
Като цяло не бяха поставени много мигли, но иначе изглеждат доста естествено. Много бързо започнаха да падат - 2 дни след процедурата.
Отлична работа и мило отношение към клиента! Препоръчвам!
sony 5
Илиана е страхотна и абсолютен професионалист! Открих я случайно, но няма да я сменя с друг!!!
Страхотен професионалист е Илиана!
За първи път посещавам този салон и останах с приятно впечатление от внимателното и професионално отношение на Илиана Иванова.Останах доволна от процедурата поставяне на мигли 3D Russian Volume Lashes Extensions и ще я препоръчам на приятелки.Желая й успех и нови доволни клиенти!!!
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)