"Илюзия" не ни хареса: няма история, последователност и логическа свързаност на загадките. Вероятно затова имаше инструкции преди играта и жокери в определени моменти от нея, което обезсмисля идеята на този тип игри.
Разочаровани сме!
Petya 1
Изключително непрофесионално отношение. Персонал по анцузи. Никакво отношение към нашето присъствие и провеждане на мероприятието. През цялото време говореха по телефона и съответно спираха музиката. Мрачна стая за почерпки за не повече от 8 човека, без прозорци, задимява се от свещите, задушно.
Играта нямаше последователност, нито логика в решаването на загадките... Останахме много разочаровани...
Има някаква идея, но изпълнението е супер постно. Задачите за решаване са малко и фрагментарни. Декорът има идея, но пространството е супер малко. На сайта пише, че се предлага и на английски - уви - НЕ !. Предвид материята, просто е задължително да има нормален превод поне на английски.
Потвърждавам мнението, че за хората играли и в други Escape rooms, тази стая не представлява никакъв интерес. Малкото загадки отнемат 15-20 мин. за решаване и завършване на играта. Загуба на пари и време...
Въпреки, че децата бяха относително малки като възраст, се забавляваха много. Определено добър избор, ако имате желание за нещо различно, извън стандартната рамка за детски ( и не само ) празник. И много благодаря за търпението - 9 годишните често са неуправляеми :)
Госпожицата не стига, че закъсня(за което не се извини), а и смъмри да не бързаме, че трябвало да разчисти...та стояхме една тумба народ пред вратата 15-20 мин. Игрите наистина нямат последователност и логическа свързаност. Оборудването е малко...мизерно, а мацката отегчена и недружелюбна.
Играта нямаше последователност и логическа свързаност в търсенето на предметите.
трябва наистина да нямаш понятие що е то ескейп-стая, за да ти хареса.
броящи се на пръсти загадки, без никаква логическа връзка една с друга. може би за деца да е интересно, но от гледна точка на възрастни с опит в доста ескейп стаи, Илюзия е трагична.
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 089 241 0012 (10:00 - 18:00ч)