Малко салонче, но приятно. Няма ограничение за цветовете при ползването на ваучер. Лакът е траен. Вече втора седмица съм без проблем. Хареса ми обсужването.
Получих чудесно обслужване и маникюрът ми беше направен страхотно, професионално отношение!
Препоръчвам и съм доволна. Работи с качествени марки, има избор от цветове, общуването е приятно и е много прецизна в кожичките и лакирането. Няма какво да се лъжем, има мн маникюристки, които те кръцват в кожичките, но Руми ми ги изчисти перфектно.
Не съм доволна, беше малко набързо и се обели за два дена лака.
Много съм доволна от крайния резултат. Прецизна и внимателна работа, определено ще посетя отново.
Много съм доволна от маникюристката, има разнообразни цветове и работи професионално. Препоръчвам!
Процедурата нямаше и 30 минути. На вторият ден имах два обелени нокътя, а на петия половината бяха обелени. Бях за нов маникюр, а нямаше и седмица. Само декорациите бяха много хубави!
Дамата ми сложи гел лак, който принципно би трябвало да издържи най -малко две седмици! Още първият ден единият нокът се обели, а на вторият ден вече виждам и следващите как започват да се белят от върха!!! Изключително разочарована съм!
След един ден взе да ми се люпи гел лака! Трябва да си смени марката на лаковете и да подобри работата си и отношението с клиента! Не може да ти лепят картинка-лепенка, защото "отнемало много време за рисунка" на цвете на два пръста, при положение, че си има запазен час включващ две декорации! Не пр
Няма никакъв избор от лакове, а на третия ден вече беше за махане. Не препоръчвам
Покажи още ревюта
За 3335 дни публикувахме 169178 оферти, които се разграбиха
7 306 707 пъти, спестявайки 146 459 94722 лв на 614 050 грабомани!