Страхотно отношение и резултат
Simeon 5
Това е най-добрият ваучер като съотношение цена-качество. Много добър треньор в СОУ "Братя Миладинови", добър басейн, 4.50 за три урока по един час плуване - това е направо без пари.
Хубав басейн ( Овергаз Арена), много добър треньор с подход към децата (Васил Спиров). За дъщеря ми (6 години) това бяха първите уроци по плуване в басейн и много й хареса. Продължаваме с плуването на редовни цени :-)).
Asya 3
Не добър инструктор. Неудобни часове за записване.
Не съм и очаквал детето ми да се научи да плува след няколко урока, но имаше добър старт. Радвам се, че е ангажиран и спасител, за да мога по-спокойно да си върша работата докато детето ми е там!
Много ми хареса отношението.Аз бях при Б.Георгиев и реших да си продължа уроците при него.Достатъчно внимание ми обръща и много добре обяснява.За момент не съм се почувствала неловко,че не мога да плувам.Много ми допадна плуването благодарение на Борис.
Ангел е професионалист с подход към децата, сигурна съм, че и целият екип на Спринт.
Записах сина си при А. Бояджиев , Много съм доволен от него .Обръща много внимание на децата и освен,че се научи да плува продължихме и уроците след това. Вече има едно спечелено състезание а е едва на 6 г.
Diana 1
Изключително некоректен доставчик! Инструкурът на Мария Луиза не вдига текефона - следователно не си използвах ваучера!
Очарована съм от отношението на Ангел Бояджиев :) Успя да ме накара да се отпусна и да ме накара да повярвам в себе си.
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)