В началото на новата 2015 година любителите на театралното изкуство ще бъдат зарадвани с една вълнуваща алтернатива на културния живот в София. Известни творци – актьори , режисьори и драматурзи, както и проспериращи и амбициозни млади таланти, обединяват усилията си в създаването на Нов Театър в НДК. Театърът ще бъде с ясна човеколюбива позиция за света, в който живеем. С ценностна система, в която превъзхождат доброто, красивото, съзиданието и любовта.

Спектаклите ще носят радост от сътворението, а хуманистичната естетика ще бъде верую на новия театър. Представянето на българските автори и българската литература ще бъде грижа на неговите създатели. Музиката, киното, изобразителното изкуство също ще присъстват в афиша му.
Нов Театър НДК е един от малкото професионални театри в центъра на столицата, със салон от 191 места, който включва в репертоара си както доказали се заглавия от държавните и общински театри, така и представления на частни трупи и на дебютиращи, в театралното изкуство, млади творци.

Редовата програма на Нов Театър НДК е от 19:00 часа, без почивен ден. Няма да бъдат забравени и децата – за тях ще има куклени спектакли всяка събота от 10:30 и 12:00, както и всяка неделя ат 11:00 часа. В плановете е предвидено и създаването на Нощен театър от 22:00 часа, който да бъде обърнат изключително към младите зрители, с по-провокативна тематика и в унисон със зависимостите, които съпътстват тази възраст.

Към Нов Театър НДК ще бъде създаден Клуб на приятелите на театъра, между които са актьорите Елена Петрова, Георги Кадурин, Стефка Янорова, Юлиан Вергов, Мариус Донкин, Асен Блатечки, Параскева Джукелова, Иван Радоев, Валентин Танев, Йоана Буковска, Иван Юруков, Теодора Духовникова и др. Амбициите на екипа включват и привличането на бизнесмени, предприемачи, банкери и всички, които да подпомогнат дейността на Театъра и да станат съществена част от него.

Годишният зрителски капацитет, който очакваме, е 50 000 души само за седалището на театъра. Местоположението му, в сградата на НДК (бившият вход на базар "Пасажа"), дава лесен достъп до зрителите от всички квартали на София.

Вярваме, че Театърът е любов, а „…всичко от което се нуждаем е любов…”.

От Ръководството на Нов Театър НДК
Директор – Бойко Илиев
Административен Мениджър - Малин Маринов
Прочети още
Най-нови оферти от Нов Театър НДК:
-33% Единственият по рода си шоу спектакъл "La Comedia" на 31 Декември
Единственият по рода си шоу спектакъл "La Comedia" на 31 Декември
Цена: 10лв
15лв
·Грабнати ваучери7 · Грабомани закупили офертата2 · Преглеждания на офертата699
Единственият по рода си шоу спектакъл "La Comedia" на 21 Декември
Единственият по рода си шоу спектакъл "La Comedia" на 21 Декември
Топ цена: 10лв ·Преглеждания на офертата244
Единственият по рода си шоу спектакъл "La Comedia" на 21 Декември
Единственият по рода си шоу спектакъл "La Comedia" на 21 Декември
Топ цена: 10лв ·Грабнати ваучери19 · Грабомани закупили офертата6 · Преглеждания на офертата1598
Въпроси и отговори1 · Дата на стартиране на офертата22.11.2018г · Офертата се е промотирала 22 дни22
Виж всички оферти
Отзиви от клиенти:
Беше много забавно и падна голям смях. Препоръката ми към колебаещите се е да не тръгват с нагласата, че ще гледат театър. То си го пише и в заглавието -шоу-спектакъл и си е точно такъв! Особено за петък вечер е доста разтоварващо.
Би следвало след като има проблем и шоу няма да има да се уведомят клиентите по мейл или смс, а не в сайта, където има вероятност съобщението да не бъде проюетено.
Много забавно, приятно и разтоварващо представление. Препоръчвам го!
La comedia-забавно представление. смях се със сълзи :)
Много оригинален спектакъл! Горещо го препоръчвам на всички.
Всички оценки (10)
Популярни оферти за Театри в гр. София
За 3023 дни публикувахме 141074 оферти, които се разграбиха
6 525 537 пъти, спестявайки 135 647 85795 лв на 564 028 грабомани!