Kapka 3
Не препоръчвам пътуване с Неврокоп Травел.
Некоректно отношение, недостатъчно добра организация. В замъците няма гид, който да обяснява.
Никога повече няма да пътувам с тази фирма! Екскурзията беше до Плиска, Балчик и Варна....Липса на всякаква организация! Екскурзоводът си работеше по своя, сбствена програма. Пропускахме обекти от общо обявената програма. Държеше се невъзпитано и надменно без всякакво покритие. Посетихме хубави места и благодарение на екскурзоводите по места оставахме доволни. Звездата е една поради липса на опция за по- малко!
Добър вечер.Този Хотел не отговаря на изискванията и на една звезда.Храната беше като за домашни любимци.Хигиената на ресторанта също - потресаващо ниско ниво за категоризацията на този хотел.Солена вода ползвахме в стаите !?Гида- Иван Лазаров на нашата група от Фирма Неврокоп Травел потвърди моето мнение за храната въпреки че беше представил хотела и пакета които закупих с думите -,,Ще ви хареса много хора са останали доволни,, Препоръчвам да не им ползвате услугите на Неврокоп Травел!
Понеже са малко символите, за да опиша ще Ви драсна с по-малко обяснения.
Неврокоп травел си свършиха работата. Хотела не е за хора с мн претенции, а гледат евтиното.
Четете отзивите в Гугъл.
valya 2
Лоша организация.Екскурзовод имаше програма различна от тази която предварително е предоставена.Шофьор имаше друга програма.Хотелът Western Star 3* беше добър , храната вкусна.
Лоша организация.
Пътуването до Елбасан не се състоя. Екскурзоводката не знаеше къде се намира,не познаваше програмата, искаше ни пари за неща, които са ни включени в цената.
В хотела нямаше места за всички,искаха да ни местят в по-евтин,а да не говорим,че и този,в който сме е под всякаква критика.
Не препоръчвам Неврокоп Травел,не препоръчвам Албания,нито хотела.
Ася 1
Изключително некоректно отношение от страна на НЕВРОКОП ТРАВЕЛ - никой не ни предупреди, че тръгвайки от София за Велинград, ще минем през Карлово и Пловдив!
Много лоша организация - поради "разходката" из Подбалкана, не видяхме Велинград, а в хотела се настанихме малко преди вечеря; не можахме да опитаме от прехваления СПА.
В хотела нямаше кафе и сок на закуска. Никога не бих пътувала отново с тази фирма и не съветвам да го правите
Давам звезда единствено заради шофьора Венци, на който не можахме да благодарим подобаващо и Спа хотела Аспа Вила, на които не успяхме да се насладим пълноценно. Много лоша организация на екскурзията София-Разлог-Парка на танцуващите мечки в Белица. Това, че се отклонихме по цялата подбалканска линия, за да събираме хора и пътувахме 6 часа от София до Велинград не е толкова голям проблем. Това е единствената ми екскурзия в която групата чака водача, които закъснява. Има още негативи. Съжалихме!
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)