Петя

от София  
1
Петя написа ревю за Неврокоп Травел
Никога повече няма да пътувам с тази фирма! Екскурзията беше до Плиска, Балчик и Варна....Липса на всякаква организация! Екскурзоводът си работеше по своя, сбствена програма. Пропускахме обекти от общо обявената програма. Държеше се невъзпитано и надменно без всякакво покритие. Посетихме хубави места и благодарение на екскурзоводите по места оставахме доволни. Звездата е една поради липса на опция за по- малко!
5
Петя написа ревю за Театър “Българска армия”
Прекрасна постановка! Много се смяхме. Васил Михайлов - завладяващ и пленителен. Силно присъствие на сцената. Останалите актьори също се раздадоха. Много добър спектакъл - препоръчвам!
5
Петя написа ревю за Театър 199
Прекрасна актьорска игра! И смешна и сериозна постановка "Вересии". Много се смяхме, но и ни подаде поводи за размисъл. Препоръчвам!
5
Петя написа ревю за Държавна опера Пловдив
Прекрасен концерт с музиката на Queen и Пловдивската опера. Върна ме много години назад във времето. Изпълнението и преживяването бяха уникални! Благодаря!
4
Петя написа ревю за Feri Art Productions
Много се смяхме на постановката "Изненадаа". Мария Сапунджиена и Филип Аврамов прекрасни! Разтоварихме се отлично! Малко салона не е достатъчно амфитеатрален, но това е нищо в сравнение с прежидяното удоволствие!
 
Петя получава значка Спестих над 500лв, защото докато си грабеше оферти успя да спести над 500лв от всичките свои покупки в Grabo.bg!
 
Петя получава значка Рожденик, по случай своя празник! Честит Рожден Ден от целия екип!
5
Петя написа ревю за Star World Salon
Много съм доволна от услугата на Гери! Много слънчева млада дама, която много хубаво обяснява и показва! Не разбрах как мина времето. Благодаря!
5
Петя написа ревю за Студио за красота Нова
Невероятно удоволствие! Обслужването на ниво! Констанса е невероятен професионалист! Работи, като вълшебник! За пореден път се възползвах от услугите ѝ и пак ще отида.Много съм доволна!
5
Петя написа ревю за Театър 199
Велик, Велик, Велик - Васил Михайлов в постановката "Брудершафт"! Гледах го за втори път и не мога да спра възхищението си от него! Комбинацията със Стефка Янорова - перфектна! Препоръчвам! Почти два часа се забавлявахме.
5
Петя написа ревю за Тicketportal.bg
Неземно! Магия! Изживяване, което не се описва с думи! Може само да се преживее! А за Валя Балканска и Петър Янев - да ги видиш и чуеш на живо е изживяване за цял живот! Горда съм, че съм била частица от цялото това чудо наречено - Български фолклор!
5
Петя написа ревю за Грим Студио Михаела
Много съм доволна от предоставената услуга! Михаела, е професионалист, много мила и отзивчива. През цялото време протичаше лек и непринуден разговор. И много съвети и отговори на всички мои въпроси. Бих ползвала пак офертата.
5
Петя написа ревю за Театрална къща Вива Арте
Прекрасна пиеса "Ревност" и прекрасна актьорска игра на Мария Сапунджиева и Асен Блатечки! Много се забавлявахме! Препоръчвам!
5
Петя написа ревю за Театър 199
Прекрасна постановка "Брудершафт"! Велик Васил Михайлов! През цялото време на спектакъла приобщаваше и публиката, като участник в него. Великолепна Стефка Янорова! Времето премина неусетно в забавление! Препоръчвам!
 
Петя получава значка Кокона, защото грабна три оферти от категория Красота и здраве!
5
Постановката "Да, господин премиер" е изключителна! Политическа сатира, актуална и днес! Страхотна игра на страхотните артисти - Кръстю Лафазанов и Мариан Бачев! Много жалко, че няма да се играе повече! Щастлива съм, че бях един от зрителите на последната постановка!
4
Бяха приятни два часа с постановката ,,Провинциални анекдоти". Артистите се раздадоха максимално!
5
Постановката "Искам Вашия мъж" беше страхотна! Смях се до сълзи и почти през цялото време. Артистите - великолепна игра! Препоръчвам горещо! Почти два часа забавление от сърце!
4
Петя написа ревю за ДКТ Иван Димов
Постановката "Маршрутка" много ни хареса и се забавлявяхме от сърце. Актьорите бяха страхотни и се раздадоха до край!
5
Петя написа ревю за Младежки театър Николай Бинев
Страхотна постановка и актьорска игра в пиесата "Иначе казано"!
Покажи още...
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)