Отзиви от клиенти за Държавен музикален театър „Стефан Макед..:

Всички оферти
Представлението беше чудесно, персоналът много учтив. Много добро впечатление ми направи обстановката - чисто, светло и много приветливо. Единственото залата не беше достатъчно отоплена, но нищо фатално. Доволна съм.
Невероятно преживяване!Благодарим на всички,които участваха в оперетата!Насладихме се на прекрасното представяне на певци,балет,оркестър.Ще препоръчаме на приятели и познати,а ние отново ще посетим и друга оперета.Помощният персонал много учтив и усмихнат.бързо обслужват посетителите.Благодарим!!!
Много приятно изживяване! Прекрасни артисти, красиви костюми. Чудесно настроение - - като изключим спирането на тока и невъзможността да догледаме постановката на 27.11 до края- но това са извънредни обстоятелства.
Чудесно представление! Истински празник!
Приятно ме изненадахте мен и приятелите ми. Благодаря Ви.
Ще продължа да купувам от Вас.
Йорданка Йосифова.
Прекрасно представление! Чудесни артисти!
западнал музикален театър до нивото на някое читалище на село! препоръки към музикалния театър - да подобрят театъра като салон, сцена, гардероб и тоалетната, режесурата, костюмите и изпълненията на артистите особено на балета! Напълно съм разочарована от това което видях и чух!
Доволна съм. Въпреки очевидния недостиг на средства,представлението е чудесно.Адмирации към цялата трупа.
Забавна постановка, Рядков и Мъйнов бяха уникални. Три часа смях и добро настроение....
Покажи още ревюта
За 2329 дни публикувахме 85772 оферти, които се разграбиха
4 552 285 пъти, спестявайки 104 258 78376 лв на 442 746 грабомани!