Търсите ли пътя на познание на европейските народи? Не се колебайте -този път започва близо до вас- в школата за чуждоезиково обучение на Народно читалище "Йордан Йовков"!

Повече от 50 години школата е сред водещите езикови центрове на страната. Много нейни възпитаници успешно се реализират по света. Искате да успеете като тях? Английски, немски, френски, испански и италиански - са първите стъпки на познанието.

През новата учебна година школата за чуждоезиково обучение предлага:

• съвременни динамични програми на европейските езикови стандарти (A1, A2, B1, B2, C1, C2),разработени и провеждани под методическото ръководство на Нов Български Университет;
• консултации и подготовка за Австрийска езикова диплома за деца (Kid 1 u Kid 2) и възрастни, признати в Европейския съюз;
• подготвителни класове за най-малките – по немски език – Das ABC-Haus, Deutschmobil; по английски език – Primary Colours;
• специални програми за ученици от начална,основна и гимназиална степен на общообразователното училище - по немски език - WIR;
• специални програми за интензивно обучение на възрастни - по немски език - Passwort; по английски език – Face2face;
• международно признати сертификати.

Школата за чуждоезиково обучение в читалището е с повече от петдесетгодишна история, време, през което тя е изработила и наложила свой стил на работа.

В динамиката на този стил се преплитат най-съвременни методи и практики, чиято цел е ранното чуждоезиково обучение, въвеждане на децата в магията на свободното общуване със свои връстници и получаване на допълнителни познания за света и вселената чрез процеса на овладяване на чужд език.

За школата за чуждоезиково обучение отдавна се говори с уважение, както сред специалистите, така и сред обикновените граждани. Тя е член на Алианс – център за чуждоезиково обучение гр. София. Съвместно с Център за чужди езици към НБУ гр. София осъществява курсове за квалификация на учители за ранно чуждоезиково обучение, чуждоезикова квалификация за учители по общообразователни предмети и квалификационен курс по специализиран превод.

Тя предлага изучаване на английски, немски, френски, руски, италиански и др. езици. Формите на обучение са различни: интензивни курсове, вечерни, целогодишни, съобразени със заетостта на курсистите. Няма възрастови ограничения. Директор на школата е Зоя Ангелова. През периода на своето съществуване в класовете на школата са обучени на 15 000 ученици, които днес живеят в 86 страни.

Народно читалище Йордан Йовков участва в Grabo.bg от 13 Юни 2014

Прочети още
Най-нови оферти от Народно читалище Йордан Йовков:
-50% Интензивен вечерен курс по английски или немски език - ниво A1
Интензивен вечерен курс по английски или немски език - ниво A1
Цена: 90лв
180лв
·Грабнати ваучери5 · Грабомани закупили офертата5 · Преглеждания на офертата2657
Дата на стартиране на офертата08.04.2015г · Офертата се е промотирала 15 дни15
-50% Научи нов език! Курс по английски или немски за ниво А1
Научи нов език! Курс по английски или немски за ниво А1
Цена: 125лв
250лв
·Грабнати ваучери12 · Грабомани закупили офертата12 · Преглеждания на офертата4200
Дата на стартиране на офертата08.10.2014г · Офертата се е промотирала 12 дни12
-50% Курс по БЕЛ за кандидат-гимназисти - първи модул
Курс по БЕЛ за кандидат-гимназисти - първи модул
Цена: 150лв
300лв
·Грабнати ваучери3 · Грабомани закупили офертата3 · Преглеждания на офертата1914
Дата на стартиране на офертата07.10.2014г · Офертата се е промотирала 13 дни13
Виж всички оферти