More Healthy Nutrition (MHN) е линия от храни и хранителни добавки, която създадохме с мисията да се погрижим за здравето на нашите клиенти! От 2011 година насам нашата компания активно се занимава със спортно и здравословно хранене и суплементиране.

През 2020 година създадохме протеинов мъфин с вкус на шоколад с цел да представим продукт, който да е изключително вкусен, но същевременно балансиран откъм ранителни съставки без използването на палмови мазнини, захар, глюкозо-фруктозен сироп и други скрити захари. Така поставихме началото на една нова ера в диетичното и здравословно хранене. Прекъснахме практиката ниско калоричните храни да не са вкусни и дасе ядат, "защото трябва" В това се състои и мисията на MHN - да направи спортното, диетичното и здравословното хранене вкусно, удобно, разнообразно и достъпно! Да може да се консумира от всеки по всяко време, независимо от пол, възраст, активност, дали спортува, или не. Липсата на подходящи храни и хранителни добавки, предлагащи пълноценно хранене с полезни въглехидрати, мазнини и протеини, ни подтикна да се изправим пред предизвикателството и да създадем такива продукти.

Продуктите от серията MHN са направени с истински, висококачествени и чисти съставки, включително пълнозърнести и безглутенови брашна, студено пресовани масла без палмово масло, качествени протеини и
добри подсладители. Няма скрити съставки и десетки подобрители, ароматизанти или консерванти. Използваме най-базовите суровини, за да се доближим максимално до домашно приготвените десерти и соленки.

MNH More Healthy nutrition участва в Grabo.bg от 06 Февруари 2024

Прочети още
Най-нови оферти от MNH More Healthy nutrition:
Други популярни оферти
Фото Гърбачев - София -43%
Цена:
800лв
14лв стойност
43% отстъпка
Запис от видеокасета на DVD
Фото Гърбачев - София·ул. Г.С. Раковски 86 А
73 грабнати
Студио Magnifico -50%
Цена:
6990лв
140лв стойност
50% отстъпка
Пекарна Нещо вкусно -30%
Цена:
1400лв
20лв стойност
30% отстъпка
Махешвари -50%
Цена:
1990лв
39.90лв стойност
50% отстъпка
Театър Пан
Топ цена:
13500лв
Oще подобни места
MNH More Healthy nutrition м-н Красиви Тела Premium, комплекс Бокар, сграда 38
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)