Отзиви от клиенти за Мивеки Травел:
Много грубо отношение от страна на собствениците на фирмата. Г-н Калъмбов ме обвини, че съм излъгал затова, че съм платил, а той 7 дни не бил поглеждал банкирането на фирмата...?!? Държа се грубо и арогантно, докато изчиствахме възникнал казус.
Отвратително отношение и несериозност при поднасяне на оферти,профански манталитет и груба управителка.Не би следвало уважаващ себе си сайт да предлага услуги на шмекери!Не съм за 40 лв.
Изкарахме си страхотно във Венеция и Милано!
Чудесна екскурзия, много добър екскурзовод и организация на ниво. Бихме повторили.
Благодарим за чудесната екскурзия до Кавала и Тасос. Пътуването беше прекрасно, екипът беше любезен и отзивчив - Кирил, екскурзоводката Ани, която разказваше доста увлекателно и шофьорът Дамян, който караше разумно и се грижеше за нашето удобство. Отново бихме се възползвали от услугите на Мивеки Травел.
Кавала и Тасос.Липсваща информация в самата оферта откъде точно се тръгва в София, в колко се пристига.Един ден преди екскурзията ми се съобщава,че хората които нямат желание да пътуват до Тасос не могат да изчакат в Кавала,а трябва да стоят на Керамоти.С една дума толкова е опционално цялото пътуване. Отношението на служителя по телефона-без коментар.В последствие се оказва, че екскурзията е до Тасос и Кавала,а не както е записано. Цитатите от закона за туризма и другите мейли-без коментар.
Чудесна организация! Бихме пътували пак :)
Здравейте! Искам да споделя впечатленията си с Вас за еднодневното си пътуване с агенция Мивеки Травел до Скопие и каньона Матка. Прекрасно пътуване, прекрасни впечатления с прекрасните професионалисти - шофьорът Росен и екскурзоводката Ани. Изключително увлекателно ни разказа доста история по време на пътуването сладкодумната Ани, а Росен се грижеше за нашия комфорт и удобство. Благодаря на всички, организирали и осъществили това кратко, но запомнящо се пътешествие!
Страхотна екскурзия!!!Любезно и коректно отношение,екскурзоводката разказваше увлекателно,шофьорът караше разумно,а красотите,които видяхме, се запечатаха завинаги в съзнанието ни!!! Организацията беше на ниво и със сигурност отново ще ползваме услугите на агенцията!!!
Покажи още ревюта