Отзиви от клиенти за Мивеки Травел:
Всички оферти
Хубава оферта и хотел, добър шофьор
Много добре организирано. Никакви проблеми.
Имам предложение до Грабо, преди да публикува оферта да провери договора за екскурзията. Договора и офертата-доста различни. Пристигане в Будапеща-късно вечерта. Никакъв екскурзовод, шофьорите си спира ха, където си искат, за да пушат. А пристигането в БГ трябваше да е в неделя късно вечерта, а ние пристигнахме в понеделник сутринта. Трябваше да се променят планове. Със сигурност няма да повторя такава екскурзия. След нея ми трябва ха дни да се съвзема. Давам точка само заради красивите места.
Много сме доволни от екскурзията до Венеция ! Нашият гид Елизабет беше невероятен професионалист .
Задължиха ни да платим 10 лв на човек като екскурзията до Ниш беше по желание, имахме екскурзовод който и той не знаеше къде се намира! Оставиха хора който си бяха платили екскурзия до дяволския град! Много слаба организация на фирмата повече аз и моето семейство няма да пътуваме с тях!
По желание • Екскурзия до Ниш - 10лв; взеха 280 лв от целия автобус без да има бележка за това!
Останахме много доволни от екскурзията. Всичко беше добре организирано, екскурзоводката се постара, а шофьорите са нашите герои! Измъкнаха ни от няколко часово задръстване на магистралата, страхотни професионалисти. Издържаха на 25 часа шофиране и накрая пак бяха свежи и усмихнати! Също така шофират много внимателно! От агенцията бяха учтиви и даваха всякаква информация, която ни интересуваше.
Страхотно отношение, прекрасен ангажиран екип! Бъдете винаги толкова полезни на клиентите си!
Доста неорганизирани! До ден преди пътуването не се знаеше дали изобщо ще се осъществи или ще бъде отменено.. След това програмата на Тасос и Кавала изобщо не отговаря на подадената и хората не разполагат с достатъчно време за каквото и да е. Оценката е 3, а не 1 или 2 само заради компетентността на шофьора и изобщо, че се осъществи пътуването. Не препоръчвам.

След публикуване на отзив, който не се харесва на агенцията - звънят, за да държат сметка защо оценката е такава, каквато е.
Недопустим
Много добра организация. Препоръчвам екскурзиите с Мивеки. Аз лично останах много доволен от нея. Страхотен екскурзовод, Ани само заради нея бих си взел ваучер отново :) Поздравявам и шофьорите много внимателни и отзивчиви.
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)